دوستان کمک من به سگ تو خونه خیلی حساسم تازه عروسم هستم خالم برای اول اومده بود خونمون سگشونم آوردن حالا چون میدونستن من خوشم نمیاد گذاشتن تو اتاق رفتنی اومد یه دور رو فرشا رفت بعد بردنش الان من نمیدونم فرشا رو جارو بکشم یا شامپو فرش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یعنی چی سگ مگه کثیفه همه تو خونه نگهش میدارن ما سگ داشتیم روتخت زی پامون میخوابید هرماه قرص میخورن آمپول شیش ماه شیش ماه میزنن مگر حیوون وحشیه نجس باشه
یعنی چی سگ مگه کثیفه همه تو خونه نگهش میدارن ما سگ داشتیم روتخت زی پامون میخوابید هرماه قرص میخورن آ ...
😐
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یه جوری حرف میزنین آدم فک میکنه هیشکی تا حالا سگ تو خو نه نگه نداشته یا اصلا تو یه کشور دیگه این&nbs ...
عزیزم باید چیزی که خودت قبول داری رو تو حلق ما کنی؟
من بیام بهت بگم سگ تو خونه ات نگه ندار به حرف اهمیت میدی؟
پس چطور انتظار داری ما به حرفت اهمیت بدیم؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔