پروفایلتو دیدم یادم افتاد دیشب ی خروسه بود ساعت دو شب داشت میخوند ...واقعا بی محل بود
ازین به بعد هربار اون خوند یاد من بیفت 😁😁😁
خروس عشقهههههه حالا بی محلاش نه ولی خیلی خروس دوس دارم 😁
گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.
نع بابا من همشونوسالم دارم هرچندوقت به بار میبینم کلی ذوق میکنم😍
من همه رومامانم انداخت خخخ😂😂