2777
2789
عنوان

بارداری

114 بازدید | 13 پست

میخام باردار شم چیکار کنم زود باردار بشم ؟خسته شدم از ناامیدی،شما چندماه اقدام کردید که گرفت؟کیا مثله من منتظرن تاخدا تو دلشون نی نی بزاره بیاین بهم دلداری بدیم

من این ماه میشه ماه سوم اقدامم.والا خودم نا امیدم.همسرم مشکل تحرک اسپرم داره.خودمم فولیکول بالغ ندارم ک البته قرص میخورم.من از ماه اول تحت نظر دکتر بودم و هستم.کلا از وقت تلف کردن بدم میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه دوم اقدامم یک ساعت پیش پری اومد ...  😔 منو باش یک سالو نیم جلوگیری میکردم 😏 نمیدونستم ...

خخخخخخ،عزیزم اونا شااااانس دارن ،ولی دور ازشوخی چجوریه یکی خیلی تخمدان هاش فعاله با اولین اقدام میگیره یکی باید مدت ها منتظر بمونه و چشم به راه بمونه، من دارم با رازیانه تخمدان هامو قوی تر میکنم ،پریودی رو هم تنظیم میکنه،زیر نظر پزشک هم هستم دارو دارم میخورم

خخخخخخ،عزیزم اونا شااااانس دارن ،ولی دور ازشوخی چجوریه یکی خیلی تخمدان هاش فعاله با اولین اقدام میگی ...

عزیزم تنبلی تخمدان باعثه بهم ریختن پریودی میشه ؟ اخه من پریودم سر وقته حتی بعضی وقتا سر ساعت!  پس من چی بگم اخه  .‌یه جوری نا امیدم انگاری چند ساله تو اقدامم دست خودم نیست 

عزیزم تنبلی تخمدان باعثه بهم ریختن پریودی میشه ؟ اخه من پریودم سر وقته حتی بعضی وقتا سر ساعت!   ...

اره تنبلی تخمدان پریودی رو بهم میریزه،بد کوفته تازگیا هرکیا میبینم میگه تنبلی دارم تو اقدامم نمیگیره، خیلیا این مشکله بدا دارن، شما تنبلی داری؟

بعد اقدام چ کار میکنی.چیزی میخوری؟کلا میخابی پامیشی؟چی میکنی

بعد اقدام چون سرکار میرم اگه تو روز اقدام داشته باشم زود پامیشم باید به کارام برسم اگه شب باشه بیشتر صبر میکنم بعد میرم دستشویی خودمو میشورم،به حالت سجده میخوابم،رازیانه و قرصایی که پزشکم نوشته رو میخورم،پیاده روی تازه دارم میرم ،قصد دارم نمازمم سروقت بخونم خدا یه نگاهیی بمون بکنه