2777
2789
عنوان

بچه هاااااا ببینین چی پیدا کردددددددم جیییییییییغغغغ+عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 160 پست
یعنی الان بنظرخودت  کودک نیستی؟!!!! باورکن ۱۵سالگی با۱۰سالگی هیییییچ فرقی نداره

چرا؟😟😟😟😟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه برابچگیته چرا۹۶؟

هنوزم بچه ای که  یا سرکارمون گذاشتی خودت اینارو الان ورداشتی نوشتی حواست نبوده به سالش😕

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
2803
 منم فکر میکنم با کلاغ سر کوچمون هم سنم

😂😂

ببين چجوري دست گذاشت رو احساساتمون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2804
نگا کن اولش ۹۳ بود بعدش خط زدم کردمش ۹۵ بعدش ۹۶

خب براچی خطش زدی😐😐😐😐😐

بعدم همچین نوشتی دفترخاطرات کودکی انگارمثلا ۵۰سالته ودفتر کلاس اولتوپیداکردی

۱۵سالته  دفتر ۱۰سالگیتوپیداکردی میگی یادش بخیر😐😐😐😐😐

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
2805
🤦‍♀️🤦‍♂️دوسال پشت سر هم اومدم خوندمش بروزش کردم 

خوب پس الانم بکنش 98. انگار دوست داری تو تولد ده سالگیت بمونی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
2801