2777
2789
عنوان

دستور پخت کیک خوشمزه؟؟؟

102 بازدید | 5 پست

دوستان اگه کسی دستور پخت یه کیک خوشمزه بلده ممنون میشم به منم یاد بده☺🙏

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک شلاکتی خیس خوب میشه البته به مزاج شما بستگی داره

دستور پختشم حفظم نیست🙈

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
دستور پخت کیک اسفنجی هم بی زحمت بدین

کیک اسفنجی:
ارد500گرم
تخم مرغ ۹ عدد
شکر ۴۰۰گرم
اب ۱۵۰گرم
بکینگ پودریک قاشق عذاخوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری

اول سفیده وزرده تخم مرع ها رو کامل جدا کنید اگه یه ذره زرده تو سفیده باشه پف نمیکنه پس دقت کنید کاملا جدا بشن!!سفیده ها روبزارین توفریز تا حالت یخمکی پیدا کنه!زرده رو بزارین تو یخچال !!بعد که سفیده کمی یخمکی شد با دورتندهمزن حسابی بزنید تا پف کنه کم کم شکر رو هم به سفیده اضاف کنید تا حسابی سفت و حالت کف پیدا کنه ؛بعد از اینکه کامل حجم گرفت وانیل و زده تخم مرغ بهش اضاف کنید و باهمزن بزنید به محض مخلوط شدن اب رو اضافه کنید(می تونید تو اب دوقاشق چایخوری نسکافه گلد حل کنید تا طعم کیک نسکافه ای بشه) بعد در حد مخلوط شدن هم بزنید و همزن رو خاموش کنید "ارد و بکینگ پودری که از قبل با هم مخلوط کردین رو روی سر مواد الک کنید ؛مخلوط کردن ارد رو با قاشق چوبی از زیر به رو بیارین مثل اش هم نزنید!!!فر از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید رو دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۵ دقیقه!با خلال دندان چک کنید اگه لازم بود بیشتر بزارین بپزه !!قالبی که برای این مقدار کیک مناسبه قطر ۳۰ cmاست که این مقدار با خامه کشی مناسب برا ۲۰ نفر است!!پس خودتون مقدار مواد نصف کنید!!کف قالب فقط کاغذ روغنی بندازید دیواره قالب اصلا چرب نکنید مانع پف کیک میشه !!بعد از ریختن مواد تو قالب با تکان دادن قالب سطح کیک صاف کنید بزارید تو فر!!بعد از اینکه کیک کاملا پخت بیارید بیرون روی توری چیزی بزارید تا کاملا خنک بشه اگه بزارید تو سینی لایه کیک بدلیل داغ بودن میچسبه به سینی!!کیک از وسط برش بدین برا اینکه بافت کیک تو دهان بهتر حس بشه حتما حتمااا شیر یا شیر کاکائو با قلمو همه جای کیک بمالید اصلا از این مرحله نترسید کیک شل نمیشه لایه های وسط و حتی زیر کیک و دیواره ها رو بکشید اینکار واسه خامه کشی کمکتون میکنه !!!مواد میانی مثل گردو و موز از قبل اماده کنید !!

یه بسته ۱ لیتری خامه شیرین شده قنادی از لوازم قنادی ها بگیرین من مارک کولاک میگیرم طعمش خوبه!!واسه یه کیک بزرگ ۱ بسته لازم دارید البته میتونید بیشترم استفاده کنید !اگه نصف مواد بالا رو کیک درست کردین احتمالا نصف خامه کافیه !!هر مقدار خامه که دوس دارین به صورت منجمد جداکنید و بقیه رو بزارین فریز که اب نشه!!خامه رو به صورتی که منجمد هست با چاقو تکه تکه کنید و بزارید تو دمای محیط مثل حالت بستنی بشه !بعد با دور کند همزن مقداری هم بزنید که یک دست بشه خامه !بعد با دور تند انقد بزنید که پف کنه و سفت بشه جوری که با قاشق ازش بردارید !حدودا۸ دقیقه!!توجه کنید ممکنه خامه در دقیقه های اول فرم بگیره و شما حس کنید زمانش کافیه اما گول نخورید بعدا شل میشه !!پس خوب فرم بدید !!برا درست کردن این کیک و خامه همزن باید قوی و خوب باشه !!من برا فرم دادن یه بسته کامل خامه از دوتا ظرف استفاده میکنم یعینی خامه رو دو نصف میکنم که هر کدام جداگانه فرم بدم چون حس میکنم همزنم توان فرم دادن حجم زیاد نداره !!بعد از فرم دادن خامه میتونید از رنگ ژله ای مخصوص خامه استفاده کنید و با خلال دندون یکم بهش اضاف کنید و با قاشق اروم هم بزنید اگه خامه خوب فرم بگیره هرچقدر تو دما محیط قرار بگیره شل نمیشه !!لایه وسطی کیک اول خامه بزنید بعد موز و گردو یا شکلات و هرچیز که دوس دارین بزارین !لایه بعد کیک بزارید و همه جا کیک خامه بمالید و به وسیله کاردک یا چاقو صاف کنید !!برای شکوفه زدن ماسوره مورد نظر بخرین با قیف یکبارمصرف به سلیقه خودتون تزئین کنید !!امیدوارم بتونه بهتون کمک کنه !!برا سلامتی نی نی تو راهیم دعا کنید شنبه عربالگری دارم !!!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!