2777
2789
عنوان

تیر کشیدن دندان

7842 بازدید | 13 پست

قبلا دندونم خراب میشد درد میگرفت وهیچ وقت اینطوری نمیشد،یهو یه تیری میکشه که نفسم بند میاد،به خاطر این تیر کشیدنم میترسم برم درستش کنم،چون احساس میکنم از وقتی داره درست میکنه اگه بخواد اینطوری تیر بکشه جیغم در میاد چون فکر میکنم با بی حسیم تیر بکشه

هرچی دیرتر بری عمیق تر میشه.

فکرکنم ب عصب رسیده

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم 3 روزه دارم دندون درد میکشم از ترس درد بیشتر نمیرم دندانپزشکی با مسکن نگه داشتم خودمو مال من درد عمیق ضربان داره 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
سلام دندونتون درست کردید شما منم عین شما شدم

من این دندونو چند وقت پیشش پر کرده بودم چون نزدیک عصب بود نیاز به عصب کشی داشته ولی نکرده بود برام برای همین درد میگرفت،رفتم دکتر گفت یکی دو هفته دیگه صبر کن اگر خوب نشد بیا عصب کشی کن که دیگه خوب شد نرفتم

سلام من دندون پایینم درد نداشتم فقط بخاطره دندون۷ رفه بودم ولی گف جدا ازاون ۴تا دندون پایینت ترمیم میخاد گفتم مشکلی پیش نمیاد گف ن انجام دادم ۴روز گذشته یکم تیر میکشه ماساژ میدم بهتر میشه یا هوا میخوره یه جوریم خواستم بدونم طبیعیه؟چون چیزی درمورد بعدش نگفتن

سلام من دندون پایینم درد نداشتم فقط بخاطره دندون۷ رفه بودم ولی گف جدا ازاون ۴تا دندون پایینت ترمیم م ...

عزیزم منم چند وقت پیش رفتم چند تا دندونم رو ترمیم کردم بعد اون به سرما حساس شدن و اصلا نمیتونم رو اون قسمت چیزی بخورم به دکترم گفتم ولی سر در نیاورد 😩 

عزیزم من الان این طوری شدم چی کار کردی برا دندونت که تیر میکشید؟ژلوفن هم تیر کشیدن هاش رو اروم نمیکن ...

برای من درست پر نشده بود دندونم داغون شده بود که چند تا دکتر رفتم گفتن باید بکشی که رفتم پیش یه دکتر دیگه برام درستش کرد