2777
2789
عنوان

فروگلوبین

735 بازدید | 7 پست

سلام شده حس کنید فروگلوبین میدید بچه هاتون رفتارشون عوض میشع؟من میدم به پسر۱۸ماهم بهانه گیرمیشه دوست داره همش بیاد بغلم گریه و نق و نوقش بیشتر شده اما تا همین هفته قبل که این شربت نمیخورد خ اروم تر بود با خودش بازی میکرد خ رفتارش منطقی تر بود 

راست میگی.انگاربیش فعال میشن.من زینکو؛ویتامین دی؛قرص فولیک اسید میدم مجبورم.چون پاهاش ایکس شکله وکم ...

یعنی میگید ندیم خوب نیست؟

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اگه بده بگید ندم ب دخترام منم اهن فروگلوبین میدم چون طعم داره میخورن اگ بده ندم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
بچه ها اگه بده بگید ندم ب دخترام منم اهن فروگلوبین میدم چون طعم داره میخورن اگ بده ندم

هر کی بر اساس تحربه خودش پیش یره بهتره به نظرم ما مادرا بهترین دکتر بچه هامون هستیم من هر سری میرم دکتر کلی دارو به بچم میده منم طبق تجربه خودم داروهای مناسب به بچم میدم دیکه هم بادکترا بخث نمیکنم چون به جایی نمیرسه از نطر اونا ما بی سوادیم و باید برای سرماخوردگی کلی دارو به بچه هامون بدیم اموکسی کلاو دیفین هیدرامین سیتریزین اینا داروهای عمیشگی دکتراس 

ولی من خودم همیشه ازیترو مایسین میدم همیشه بچم زود خپب میشه 

سری بعدی من همون فروس سولفات میخرم هم رنگ چهره بچم سرخ و هلویی میشه هم رفتارش بهتر میشه 

آخه رفتم خونه بابام اینا دادشم گفت چقدپسرت شیطون وبهونه گیرشده.

😫😫😫 یعنی عوض کنم