2821
2789
عنوان

شوهرم

235 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من خودم کارمندم ولی شوهرم یه مدته بیکاره خودش خیلی ناراحته ما شهرستانیم الان تهران یه کار براش پیدا کردن که حقوقش خوبه شما باشین با بیکاری شوهرتون میسازین یا میزارین بره تهران؟ اینم بگم تو شهر خودم من پدر و مادرم هستن و نمیزارن آب تو دلم تکون بخوره اینم بگم شوهرم خیلی آقا و ماهه از یه طرف سخته بره تهران از یه طرفم نمیتونم بزارم بیکار بیکار باشه شما باشین چکار میکنین؟ نگین تو شهر خودتون بشینه کار بکنه چون تو شهر ما یه شغل خوب پیدا نمیشه که حقوق خوب داشته باشه😭

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عاقبتش فکر کن. اگه میتونی خودتم باهاش بیا تهران

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
بره تهران یمدت کارکنه اگه دیدین خیلی فشار میاد بهتون یه چاره دیگه پیدا کنید اصلا شاید حقوقش راضیتون ...

آره فقط میگه یه مدت کار کنم بتونم یه ماشین بخرم 

اگر خودت هم میتونی انتقالی بگیری بری بزار بره وگرنه تنها تا کی میخواد بره تهران؟؟؟زندگیت خراب میشه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

خو بزار بره 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
اگه شرایطشو داری خودت همراش برو تهران وگرنه به هیچ وجه خوب نیست تو شهر دیگه کار کنه و خانواده اش از ...

خودش تنها نیست و پسر خاله ش باهاشه من نمیتونم باهاش برم اصلا چرا خوب نیست ؟

خب گلم به هیچ عنوان بهم انتقالی نمیدن چه عاقبتی خواهشا راهنماییم کن

تهران خوب نییست. من دوست دارم برم شهرستان از اینجا خلاص شم

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی