2777
2789
عنوان

دی جی کالا

79 بازدید | 8 پست

خوشگل خانوما کمک اطفاااااااا

من میخوام از دی جی کالا خرید کنم اما همش میزنه نحوه سفارشو مشخص کنید.

میرم رو قسمت نحوه سفارشم چیزی باز نمیشه

کجای کارم اشتباهه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

فک کنم نحوه پرداخت منظورتونه منظورتونه درب منزل داره و پرداخت تو سایت 

اون گردالی کنار پرداخت با کارت درب منزل رو بزن

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
فک کنم نحوه پرداخت منظورتونه منظورتونه درب منزل داره و پرداخت تو سایت  اون گردالی کنار پرداخت ...

نه اصلا قسمت پرداخت نمیره بعداینکه ادرسومیزنم دیگ صفحه بعد نمیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید آومدم اینجا. اخه یکی به اسم کیانا داشت تمام کامنت هام لایک می‌کرد ترسیدم (اسم دختر عمم هس) گفتم نکنه خودش هست.. ب اسم دخترش اومده اینجا. 

نه شوهرم پولدار نیست اما از نظر فرهنگی و شعور خیلییییی بالاتر از شوهر خودش هست. 

ببخشید آومدم اینجا. اخه یکی به اسم کیانا داشت تمام کامنت هام لایک می‌کرد ترسیدم (اسم دختر عمم هس) گف ...

ببخش ولی عمت بیشوره با داشتن ۳تابچه باز کینه ب دل داره

ببخش ولی عمت بیشوره با داشتن ۳تابچه باز کینه ب دل داره

همه میگن دیگ اتفاقی بوده ک افتاده باید خودش تموم می‌کرد. با وجود ابراز علاقه ش به همسرم (که اره تو عشق اول و اخرمی و دیونتم) همسرم گفت عین عمه خودمی و انگار هیچ حرفی نشنیدم ازت. 

این دختره کیانا هی داره منو لایک میکنه خیلییییی ترسیدم

دیگ نی نی سایت امن نیس  

همه میگن دیگ اتفاقی بوده ک افتاده باید خودش تموم می‌کرد. با وجود ابراز علاقه ش به همسرم (که اره تو ع ...

😅😅😅😅هم زمان باعمت ازدواج کردی چون الان همسرتم باید بالای ۴۰سال باشه عمت عاشق شوهرت بوده شوهرت عاشق تو....

عجب عمه پرویی نمیگ شوهرش بفهمه شوهرت عشق سابقش بوده

😅😅😅😅هم زمان باعمت ازدواج کردی چون الان همسرتم باید بالای ۴۰سال باشه عمت عاشق شوهرت بوده شوهرت عا ...

راستش من الان سن م تغییر دادم مشخصات عوض کردم چون خیلی ترسیدم (ببین تو تاپیک قبل تمام پیامام یکی ب اسم کیانا لایک زد) 

من متولد 77م همسرم اونموقع ک عقد کردیم 27 سال داشت. 

الان عمم 40 سالشه. مهم سن ش نیست مهم اینک با وجود بچه و شوهرش خیانت کرد. و با افتخاااار راه میره! 

راستش من الان سن م تغییر دادم مشخصات عوض کردم چون خیلی ترسیدم (ببین تو تاپیک قبل تمام پیامام یکی ب ا ...

اوووووف ینی زمانی ک تو زن شوهرت نبودی اون باوجود شوهرو بچه با شوهر تو دوست میشه...

بترس ازاینجور ادما بترس....

شوهرت دیده بچه داره شوهرداره چراباهاش دوست شده