2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

1718 بازدید | 48 پست

خانوما من از دو روز بعد تخمک گذاری درد نوک سینه دارم

فقطم سینه چپ

همیشه درد سینه قبل قاعدگیم از روز قبل موعد بود اونم کل سینه نه نوک سینه

واسم عجیبه 

قرص متفورمین و کیوتین قرمز میخورم که توی نت چیزی درد مورد عوارض ننوشته بود در این مورد نبود چیزی

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متفورمین و کلموفین میخورم الان شش روز از تخمک گذاریم گذشته تقریبا نوک سینم خیلی عجیب حالت ورم دا ...

میدونم از عوارضش نیست چون متفومرین اصلا داروی هورمونی نیست قرص قنده که فهمیدن روی عنلکرد تخمدانا هم عملکرد مثبتی داره

میدونم از عوارضش نیست چون متفومرین اصلا داروی هورمونی نیست قرص قنده که فهمیدن روی عنلکرد تخمدانا هم ...

اره عوارضش تهوعه و رفلاکس معده همین ولی من دقیقا چند روزیه سینم درد میکنه ماه های قبل درد نداشتم و کلا به طرز دیوانه واری چیزای ترش میخورم

میخواهم بهترین باشم 🙌
من قرص نمیخوردم ولی این درد رو داشتم و باردار بودم

تورو خدا دعام کن پیش خدایی که دامنتو سبز کرد امشب خواب دیدم زایمان کردم...بعد بچم لخت لخت بغلم بود شیر میدادم یهو دیدم ختنه شده ی خداییه داشتم گریه میکردم میگفتم خدا نشونه داده بچمو بی دردسر ختنه کرده

اره عوارضش تهوعه و رفلاکس معده همین ولی من دقیقا چند روزیه سینم درد میکنه ماه های قبل درد نداشتم و ک ...

ویار ندارم فقط درد نوک سینه چپه همین انشالله بارداری باشی و قسمت جفتمون و همه انتظارا بشه تا ماهم نینمونو سالم بغل کنیم

ویار ندارم فقط درد نوک سینه چپه همین انشالله بارداری باشی و قسمت جفتمون و همه انتظارا بشه تا ماهم نی ...

واااای یعنی میشه این ماه نتیجه گرفته باشیم😍😍😍😍🙌🙌🙌🙌🙌🙌

میخواهم بهترین باشم 🙌
نشونه های بارداری مبارررررررکه عزیزم

خودم تا میام امیدوار بشم همش میگم نکنه الکیه مگه میشه علائم بارداری اینقدر زود بیاد تجربه ازدست دادن نینی دارم