2777
2789
عنوان

هفته ۳۰

209 بازدید | 8 پست

بچه ها من تازه رفتم تو هفته ۳۰، وقتی از جام بلند میشم احساس می کنم یهو برا چند ثانیه شکمم سفت و گلوله میشه بعد یکم راه میرم ول میکنه، آیا طبیعیه یا انقباضه؟ خطرناکه؟ وقت دکترم هفته دیگست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شکمم سفت میشد ولی نه فقط موقع بلند شدن حتی وقتی درازکشیده بودم.دکتر ب من گفت انقباضه.در کل درد هم داشتم اگ درد داری رفتی دکتر بهش بگو.ب من ی آمپول داد خوب شدم.

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
منم شکمم سفت میشد ولی نه فقط موقع بلند شدن حتی وقتی درازکشیده بودم.دکتر ب من گفت انقباضه.در کل درد ه ...

نه من اصلا درد ندارم، دفعه پیش دکترم به شکمم دست زد گفت انقباض داری منتها خودم اصلا نمیفهمیدم، بهم شیاف پروژسترون داد، حالا الان چند روزه فقط موقع بلند شدن شکمم یهو سفت میشه، یکم ترسیدم

واقعا ممنون فکر کردم شاید فشاری بیاد بهش، دیگه تا آخرش هست؟

نه بعضی وقتها بیشتر بود، مثلا وقتی ادرار داشتم ، یا زیاد نو خونه کار کرده بودم یا پیاده روی میرفتم، تا دو روز این حالت شدید بود بعد هی کم میشد. 

کلا استراحت میکردم از بین میرفت 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
نه من اصلا درد ندارم، دفعه پیش دکترم به شکمم دست زد گفت انقباض داری منتها خودم اصلا نمیفهمیدم، بهم ش ...

نترس .آروم بلند شو ببین تاثیر داره.شیاف هم ک داده استفاده کن.

من یک هفته بیشتر این درد ها رو داشتم بعد رفتم دکتر.شما هم استراحت کن.ان شالله چیزی نیست

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته