2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا تخم مرغ و با یک لیوان و نصفی شکر و وانیل هم بزن تا سفید و پر حجم بشه بعد یه لیوان شیر یا آب و یه مقدار هم بزن بعد یه لیوان روغن بعدشم دو لیوانو نصفی آردو ک از قبل با دو تا قاشق چایخوری بکینگ پودر سه بار الک کردی ب مواد اضافه بعد مواد و نصف و به یه نصف دو قاشق پودر کاکائو میریزی و تو قالب میریزی

‌‎

‌‎

#كيك_زبرا

آرد       2لیوان

شکر     1لیوان

روغن مایع     نصف لیوان

ماست    نصف لیوان

پودر کاکاوو    یک ق غ

پکینگ پودر   یک ق م

وانیل   یک ق چ

تخم مرغ   4عدد

ابتدا تخم مرغ و وانیل رو با دور تند همزن بمدت پنچ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و کف کنه .بعد شکر را اضافه کرده چند دقیقه هم میزنیم تا کاملا شکر حل بشه و کف کنه روغن مایع رو ب موادمون اضافه میکنیم همزن رو کنار گزاشته.ارد رو با پکینگ پودر سه بار الک میکنیم و اروم اروم یکم از ارد و یکم از ماست رو اضافه کرده و مایعمون رو ب صورت دورانی هم میزنیم بعد موادمونو ب دو قسمت مساوی تقسیم کرده و ب یک قسمت پودر کاکاووو را الک کرده و قاطی میکنیم.حالا کف قالبمون کاغذ روغنی میندازیم و بصورت مساوی سه ق غ از مواد ساده کف قالب ریخته و بعد سه ق غ مواد کاکاوویی به همین ترتیب تا اخر ..و در اخر با خلال دندان روی کیک را شکل میدیم و در فر از قبل گرم شده بمدت 40دقیقه با درجه حرارت 180قرار

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

https://sarashpazpapion.com/recipe/2204/کیک-دو-رنگ(زبرا-کیک)

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سه تا تخم مرغ و با یک لیوان و نصفی شکر و وانیل هم بزن تا سفید و پر حجم بشه بعد یه لیوان شیر یا آب و ...

خودم همیشه با این دستور درس میکنم موادمم داخل تو تا مرغ خوری پیرکس میریزم می ذارم فر