2777
2789
عنوان

بمنچه من که دست به هیچی نمیزنم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 40 پست

چرا مستقیم نمیگی مهموناشو ببره خونه خودش.

بگو من مریضم و حوصله مهمون ندارم. 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
اونا پررو نیستن شما چیزی نمیگی سواستفاده میکنن بگو شما بیاین اینجا تا من برم خونه شما استراحت کنم

اونوقت باشوهرم بحث میکنه شوهرمم حوصله حرفای خاله زنکیو نداره اعصابش خراب میشه بامن بحث میکنه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا مستقیم نمیگی مهموناشو ببره خونه خودش. بگو من مریضم و حوصله مهمون ندارم. 

کاش بااین حرفا راضی بشن خواهر :/

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

برو تو اتاق بخواب بگو مریضم.کمرم درد میکنه‌ 

این خونه و این شما و مهموناتون. 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
اونوقت باشوهرم بحث میکنه شوهرمم حوصله حرفای خاله زنکیو نداره اعصابش خراب میشه بامن بحث میکنه

😮یعنی الان موندم چی بگم

برو تو اتاقت به هیچی هم کار نداشته باش خودت رو به مریضی بزن تا جلو مهموناشون شرمنده بشن

ميگفتي خب مهمون دعوت كردن خونه من كه نميان خونه خودتون ميان، الكي مثلاً تو دوزاريت كجه متوجه نميشي ك ...

اوناهمیشه خونه من پلاسن و سرشون تو زندگی منو شوهرمه شوهرمم ک ساده:/ همه چیو بهشون میگه بعدم باراولشون نیست اخه یبار فکر کن خوابیدیم تورخت خواب خاله هاش ومادربزرگش خودشون خودشونو دعوت کرده بودن ناهار خونه ما اومدن نشستن باخونه بهم ریخته منم به اندازه خودمون غذا درست کرده بودم روگاز بود همونو اوردم دادم بخورن حالا حالبه موی خواهر شوهرم افتاده توغذا بعد واسه من عدا درمیارن ایش اوق تودلم گفتم میخاستین نیایین چ پرویین

وا پس اصلا دست نزن جیم هم نشومهمون هم اومد دم در خونه ات عذرش رو بخواه

مهمون بياد دم خونش عذرشو بخواد؟!!!!!

راش نده تو؟!!!

آره مثلا برو بگو مانيستيم😐

يا بگو اينجا خندق زديم نميشه بياي تو😐

راه كارايي ميدينا!

اه حالم بهم خورد  مادرشوهر منم فامیلاشو میاره اینجا میگه میخواییم تی وی نگا کنیم اخه مگه خودتو ...

😐 جالبه وضعیتمم میدونن نمیان کمکم کنن دستور میدن

اوناهمیشه خونه من پلاسن و سرشون تو زندگی منو شوهرمه شوهرمم ک ساده:/ همه چیو بهشون میگه بعدم باراولشو ...

بهشون بگو من نمیتونم خودتون خونه دارین ازشون پذیرایی کنید من حالم خوب نیست حوصله ندارمدچقد ازمن بدتر بی زبونی

👶👶
مهمون بياد دم خونش عذرشو بخواد؟!!!!! راش نده تو؟!!! آره مثلا برو بگو مانيستيم😐 يا بگو اينجا خندق ...

😂بگیم زلزله اومده خونمون خرابه توش

مهمون بياد دم خونش عذرشو بخواد؟!!!!! راش نده تو؟!!! آره مثلا برو بگو مانيستيم😐 يا بگو اينجا خندق ...

عزیزم من اخلاقم اینجوریه مهمونی که خودش رو دعوت کنه و موقعیتم مناسب نباشه یا ازش خوشم نیاد خیلی راحت میگم و عذرش رو میخوام

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام