2777
2789
عنوان

کجایی عزیزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 118 پست
اره عزیزم هستش غیبتش نباشه فردا قرار داره امروز نمیدونم چرا مهربون شده بود با من فک کنم چون بهش تاحا ...

واویلا بیچاره پسره خخخخخخ

ولی واقعا خیلی زشته یه خانوم یه دختر دهنش بوی پیاز بده  البته برای آقایونم بده

حتی عرقشم بوی بد میگیره .

باور می‌کنی ناراحت شدم که امروز قرار داره اونم با این بوی پیاز 

من خجالت میکشم به جاش

خوشگلم هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نمیدونم واقعا  میگم این شعرش هم باز هم از شهریار؟ فیلم زندگی شهریار و دیدی ؟خیلی ...

حتما این شعر رو بعد مرگ دختره گفته 

که اینمرگش رو بزنه خونهاش بریزه رو خونهای دختره😉

درست فهمیدم ایا؟

بهش بگو گناه داره تو دانشگاه همه ازش دوری کنن بگو بهش .شاید غصه بخوره همه ازش دور هستن خب

دوست زیاد داره 

اما فردا که امروز ک میخواد بره سر قرار به نظرت زشت نیست بهش آدامس بدم بگم خوش بو کننده ی دهان اینجور غیر مستقیم چون بهم گفت میخواد بره سر قرار 

به نظرت بهتره به این بهونه بهش برسونم؟

سنش بالا بچه هام دیشب باهاش بحث کردن میترسم دلخور بشه 

I'd walk straight through the bullet😏
واویلا بیچاره پسره خخخخخخ ولی واقعا خیلی زشته یه خانوم یه دختر دهنش بوی پیاز بده  البته برای آ ...

نه قشنگ نیست زیاد ولی مهربون اگر کسی بهش حرفی نزنه دختر مهربونی هست ک قشنگ دیده میشه 

ولی اونروز یک تنه ۶نفر و حریف شده بود من از کلاس امدم وسط اتاق داشت همه رو میزد😁😁😁خیلی قوی و درشت 

اما به جز جریان پیازش اخلاقش چون مهربون هست حس میکنی قشنگ و تو دلبرو

دوست زیاد داره  اما فردا که امروز ک میخواد بره سر قرار به نظرت زشت نیست بهش آدامس بدم بگم خوش ...

بنظرم بدتر اینه بره سر قرار و از طرف خوشش بیاد اما طرف بخاطر بوی دهنش پسش بزنه این بیشتر دلشو میشکنه

حتما این شعر رو بعد مرگ دختره گفته  که اینمرگش رو بزنه خونهاش بریزه رو خونهای دختره😉 درست فه ...

دقیقا یادم نیست ولی فاصله ی مرگشون چن روز بوده شاید دو تا سه روز اون هم خودش خبر نداشت تا خبر دار شد درجا فوت کرد یعنی اگر طرف ۵روز قبل فوت کرده بوده این تو ۵روز نمیدونسته دختره فوت شده بعد ک فهمید درجا مرد😢باید یه بار دیگه فیلمش و دانلود کنم