2777
2789
عنوان

کجایی عزیزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 118 پست
شما از اونایی ادم خوشش میاد ازارت بده من که به ننه سرما معروفم چله تابستون دست و پام یخه

وای  من رو خیلی چیزها حساسم اطرافیان هم اذیتم میکنن😭😭

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی  رگام رو تو خونت بریزم باید بگه خونهام رو تو رگات بریزم😂😂😂

عزیزم چرا متوجه نمیشی .شاعر مجبوره .در این بیت از شعر شاعر مجبوره مث اون مرده که تو دریا کوسه دنبالش کرد رفت بالای درخت گفتن توی دریایی اخه گفت نمیفهمید مجبورم .سطح درکمونو بالا ببرزم لطفا .هشتک سطح درک   

ا اون دختره بوگندو هم هستش الان؟  همون که پیازچه میخوره؟

اره عزیزم هستش غیبتش نباشه فردا قرار داره امروز نمیدونم چرا مهربون شده بود با من فک کنم چون بهش تاحالا بی ادبی نکردم بیچاره می پرسید ک مانتوش خوبه یانه گفتم خوبه فقط خواستم بخدا بهش بگم پیاز نخور ولی روم نشد من از بالا تخت حرف میزدم باهاش اما بو پیاز میومد ولی امروز کلا زود خوابید انگار خیلی دپرس شده😖😖😖  

I'd walk straight through the bullet😏
یعنی چی  رگام رو تو خونت بریزم باید بگه خونهام رو تو رگات بریزم😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نمیدونم واقعا 

میگم این شعرش هم باز هم از شهریار؟

فیلم زندگی شهریار و دیدی ؟خیلی قدیمی .شهاب حسینی نقشش و بازی کرده ولی انقدر دلت میسوزه واسه شهریار همون شاعر آخرش دختره ک دوسش داشت جزام میگیره وقتی میمیره شهریار گردنبند دختر ه و پیدا میکنه تو آب میفهمه مرده همونجا میمیره واقعا عشق واقعی داشته به دختره تا پیری میمونه به فکرش😢😢😢😢😢

I'd walk straight through the bullet😏
اره عزیزم هستش غیبتش نباشه فردا قرار داره امروز نمیدونم چرا مهربون شده بود با من فک کنم چون بهش تاحا ...

بهش بگو گناه داره تو دانشگاه همه ازش دوری کنن بگو بهش .شاید غصه بخوره همه ازش دور هستن خب