2777
2789
عنوان

سریال مانکن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه اتفاقی  واسه همتا افتاد؟

خودت نگاه ما بگیم بی مزه میشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
مجبورش كرد كتي پاپوش براي باباي كاوه درست كرد قسمت هاي بعدي متوجه ميشيد ،

هرچی که بوده باشه 

بابای کاوه هم یه آدم عوضیه که قبلا با کتی بازی کرده بعد بهانه آورده و خلاص

اگر مرد میدون بود همین بابای کاوه میتونست زنی که انقدر عاشقش بوده رو بهترین زن روی زمین کنه 

اما نامرد بود و ولش کرد 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
سريال و داستان كاش همچنين مرداي بودن

یه اقایی از اشناهای ما هست بعد از گذشت چندین و چند سال از فوت همسرشون  تا کسی میگه ازدواج کن 

میگه اخه من کیو جای ( اسم خانومشو میگه )  بیارم ؟ 

ولی بله منم معتقدم کم پیدا میشه ادم های وفادار و متعهد و عاشق  که بعد از سال ها بازم به ادمی که هست و شایدم نباشه همون حسو دارن و هر کسی هم بیا  نمیتونه این حسو  از اونا بگیره و جای اون فردو براشون بگیره 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
به نظرم این وسط کتی از همه مظلوم تره ازدواجی که یه مرد یا زن انجام میده به هر دلیلی هم که باشه باید ...

کتی میدونست که دل دادنی درکار نیست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اومدم مسافرت فلش ندارم برم بگیرم 

هیچی تولد کتی بود همتا هم تو تولد بود وشاهد صحنه های عشقولانه ی کشکیه کتی وکاوه شد خیلی بغض کرده بود

خانوما اون اخگر در کل چیکاره ست تازه زن وبچه هم داره؟

کتی میدونست که دل دادنی درکار نیست

آره بابا همش میگه پول دادم توروخریدم انتقامش هم که گرفت فقط شوهر میخواست که جلو بقیه پز بده دیدی که برا تولدش چقد الکی ادای سوپرایز شده ها رو در می اورد

ما آبادانیا