2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من (سزارین)

| مشاهده متن کامل بحث + 13474 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم داشت حسم میپرید اما خانومایی که پیشم بودن فک کنم دردشون شروع شده بود، چون ناله میکردن و به پرستار میگفتن پمپ درد ما کو اونم گفت وایسید شوهراتون رفتن پمپ درد بخرن پمپ هرکی رسید وصل میکنم.. بعد اومد مسکن تزریق کته بهشون منم الکی گفتم درد دارم،ترسیدم دردام شروع بشه،به منم مسکن تزریق کرد،بعدم پمپ دردم رسید و بم وصلش کردن،پرستار هی میومد شکم یکی و فشار میداد و جیغ بلند میشد،خیلی ترسیده بودم خدا خدا میکردم شکم من و فشار ندن.. کم کم تختم و هل دادن سمت در،تو دلم خداروشکر میکردم دارم میرم بخش،تو این حین هی میخابیدم هی بیدار میشدم،یهو پرستار شکم تخت پشت سری و فشار داد اونم هی جیغ میزد پرسنار میگفت خانوم داری لخته دفع میکنی بذار فشار بدم اگر نذاری باید بری اتاق عمل باز و چنتا پرستار جم شدن دورش و هی دارو بش میزدن.. در این حین تخت منم داشتن خارج میکردن.. خلاصه داشتم امیدوار میشدم که شکمم و فشار نمیدن.. یه مردی داشت تختم و هل میداد اسمم و پرسید بعد گفت شوهرت پشت این پرده منتظرته.. یه لحظه پردع رو میزنم کنار ببینش.. زد کتار دیدم شوهرم ایستاده برام بای بای کرد

بعد یه پرستار اومد من و تحویل بگیره،شوهرمم اومد پیشم گفت چطوری عزیزم؟ گفتم خوبم بچه رو دیدی؟ گفت اره پول دادم یکی از مستخدما رفت ازش عکس گرفت.. عکسش و نشونم داد.. زشت و خونی بود 😂

بعد پرستاره شکمم و چنتا فشار داد منم جیغم درومد ولی ۴ ۵ ثاتیه بیشتر نبود،بعد رفتیم تو بخش یه بار دیگه هم شکمم و چنتا فشار دادن

قدم نی نی مبارک باشه

سزارین خیلی راحته

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!