[QUOTE=111323621]وای خدا چقد عذاب اوره این روزا همش دلهره و نگرانی باور کن بعدازظهر نیم ساعت خوابیدم انقد کابوس دیدم ...[/QUOTEاخرین پریودی من 13بهمن بود
خداجونم شکرت بخاطر همه چیزاَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما صَلَّیْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌاَللّهُمَ بارِکْ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما بارَکْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌمعنی:ترجمه : یا الله برحضرت محمد و آل او درود بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او درود فرستادی همانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستییا الله برحضرت محمد و آل او برکت بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او برکت فرستادیهمانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستیتیکر تولد یکسالگی محمد جانم
من شنبه که تاریخ ان تی تموم میشه دکتر گفت بیا ببینم چیکار میکنیم احتمالا دوباره معاینه میکنه و سونو ...
من از آمپول فشار میترسم بخاطر همین گفتم دوسه روز صبر کنم چی میشه انشاءالله ک خدا معجزه ای کنه دردام شروع بشن انشاءالله توهم تا فردا پس فردا زایمان کنی
خداجونم شکرت بخاطر همه چیزاَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما صَلَّیْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌاَللّهُمَ بارِکْ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما بارَکْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌمعنی:ترجمه : یا الله برحضرت محمد و آل او درود بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او درود فرستادی همانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستییا الله برحضرت محمد و آل او برکت بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او برکت فرستادیهمانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستیتیکر تولد یکسالگی محمد جانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله التماس دعا نهایت آمپول فشار م شد نگران نشو چاره ای نیست
انشاءالله عزیز هرچی خیره همون بشه برامون اره دیگه چاره ای نداریم با آمپول فشار دیگه