2777
2789
عنوان

انقباض

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست
نه خیلی کم درد پریودی دارم می‌ره و میاد ولی اصلا قابل توجه نیست

فکر کنم زایمانت نزدیک باشه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
خب ارامش داشته باش ، دوست داشتی دوش بگیر ، اگر خوابت میبره کمی بخواب، انشالله به سلامتی

آرامش که ندارم خیلی منتظرم خیلی هرلحظه منتظر دردم😕نمی‌خوام کارم به سزارین بکشه

التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرامش که ندارم خیلی منتظرم خیلی هرلحظه منتظر دردم😕نمی‌خوام کارم به سزارین بکشه التماس دعا

هرچی خدا بخواد حالا به بعدش فکر نکن ، میدونم استرس نا خوداگاه میاد سراغ آدم ولی سعی کن اروم باشی . انشالله تاپیک بزنی بگی نینیت سالم و سلامت بدنیا اومد.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
انقباضم داشتی؟

اره انقباض که من شدیدا داشتم

۳ تا امپول زدم زایمان زودرس نکنم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
نه من هنوز زایمان نکردم😭 ان تی ۱۸ آبان زده بود هنوز حتی درد ندارم

مال من پانزده بود که امروز هیچ خبری نبود  

خداجونم شکرت بخاطر همه چیز اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما صَلَّیْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌاَللّهُمَ بارِکْ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما بارَکْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌمعنی:ترجمه : یا الله برحضرت محمد و آل او درود بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او درود فرستادی همانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستییا الله برحضرت محمد و آل او برکت بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم  و آل او برکت فرستادیهمانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستی تیکر تولد یکسالگی محمد جانم
مال من پانزده بود که امروز هیچ خبری نبود    

وای خدا چقد عذاب اوره این روزا همش دلهره و نگرانی باور کن بعدازظهر نیم ساعت خوابیدم انقد کابوس دیدم که هنوز حالم بده 

وای خدا چقد عذاب اوره این روزا همش دلهره و نگرانی باور کن بعدازظهر نیم ساعت خوابیدم انقد کابوس دیدم ...

نگران نباش عزیز فک کنم این نی نی ها حسابی دارن عذابمون میدن من اگ تافردا پس فردا زایمان نکنم میرم بیمارستان 

خداجونم شکرت بخاطر همه چیز اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما صَلَّیْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌاَللّهُمَ بارِکْ عَلی مُحَمَّدٍ وَ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ ، کَما بارَکْتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجیدٌمعنی:ترجمه : یا الله برحضرت محمد و آل او درود بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم و آل او درود فرستادی همانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستییا الله برحضرت محمد و آل او برکت بفرست همانطور که برحضرت ابراهیم  و آل او برکت فرستادیهمانا که تو ستوده شده و دارای بزرگی هستی تیکر تولد یکسالگی محمد جانم
شکمت پایین نیومده؟

چرا پایین اومده درد کمر و پریودی دارم چن روزه میگیره ول میکنه ولی ای کاش درد زایمان بود بخدا هرلحظه منتظر دردم ولی خبری نیست 

نگران نباش عزیز فک کنم این نی نی ها حسابی دارن عذابمون میدن من اگ تافردا پس فردا زایمان نکنم میرم بی ...

من شنبه که تاریخ ان تی تموم میشه دکتر گفت بیا ببینم چیکار میکنیم احتمالا دوباره معاینه می‌کنه و سونو میده خدا کنه بستری بکنه آمپول فشار بزنم البته امیدوارم تو این چند روز دردام شروع بشه