2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳۹ هعته کامل شده بدنیا بیارش دوهفته اخر خوب بخور وزنش میره بالا

اخه دکتر یکشنبه وقت داده من از خدام بود بیشتر تو دلم بمونه

نمیدونم چرا دکترا انقدر بی توجه شدن

خوبه؟من اولین بارداریمه میخوام سزارین شم تجربه ندارم

منم اولین بارداریمه ایشالا که خوبه

طبیعی هم اگه بدنت و ذهنت برای درد آماده باشه خیلی خوبه ولی من اصلا در خودم توانشو ندیدم چون نه کلاسی رفتم نه ورزشی فقط خوردم و خوابیدم😬

جهت  رشد و وزن  نوزاد و حتی کودکان  بهتر این توصیه پزشکی و تجرم من که نوزاد کم وزن داشتم   استفاده از شیر بز است . من خودم  کودکی 6 ساله داشتم که وزنش 9کیلو هفتصد گرم بود بارها پیش بزشک متخصص بردم و لی نتیجه نگرفتم یک روز که به شهرک اندیشه رفته بودم یک از اقوام شیر بز برای کودکش گرفته بود از مزرعه شیر بز  مروگل که در شهریار است . به من توصیه کرد و گفت شما که همکار کردی این شیر هم بده روزا بخوره چون مسئول مزرعه که یک دکتر هست گفته برای رشد و وزن نوزاد عالی است چون علاوه بر داشتن تمام انزیمهای شیر مادر  96 درصد از کل پروتئین و املاح شناخته شده در این شیر است. من هم گوش گرفتم و یک هفته استفاده کردم باور کنید معجزه اتفاق افتاد در این هفته نیم کیلو و در یک ماه دو کیلو به وزن  اضافه شده الان که 17 روز است دائم شیر از مزرعه می گیرم و میدهم  واقعا راضی هستم عالی بود .خدارا شکر 

جهت  رشد و وزن  نوزاد و حتی کودکان  بهتر این توصیه پزشکی و تجرم من که نوزاد کم وزن داشتم   استفاده از شیر بز است . من خودم  کودکی 6 ساله داشتم که وزنش 9کیلو هفتصد گرم بود بارها پیش بزشک متخصص بردم و لی نتیجه نگرفتم یک روز که به شهرک اندیشه رفته بودم یک از اقوام شیر بز برای کودکش گرفته بود از مزرعه شیر بز  مروگل که در شهریار است . به من توصیه کرد و گفت شما که همکار کردی این شیر هم بده روزا بخوره چون مسئول مزرعه که یک دکتر هست گفته برای رشد و وزن نوزاد عالی است چون علاوه بر داشتن تمام انزیمهای شیر مادر  96 درصد از کل پروتئین و املاح شناخته شده در این شیر است. من هم گوش گرفتم و یک هفته استفاده کردم باور کنید معجزه اتفاق افتاد در این هفته نیم کیلو و در یک ماه دو کیلو به وزن  اضافه شده الان که 17 روز است دائم شیر از مزرعه می گیرم و میدهم  واقعا راضی هستم عالی بود .خدارا شکر