2777
2789
عنوان

توی دانشگاه ...

594 بازدید | 35 پست

سلام 🙁 دوستان میتونید راهنماییم کنید

فقط لطفا دفاعی برخورد نکنید قضاوتم نکنید

من توی دانشگا تقریبا دوماهه به یه ترم ۷ علاقه مند شدم

هفته ی اول اینطوری سپری شد

بهم زل میزدیم کلی چش تو چش

روز دوم هم همین

روز سوم اصن نگام نمیکرد. حتی مراقب بود تصادفی هم نبینه منو نمیدونم چرا

غروبش از توی سالن رد شدیم فقط من بودم و اون

تا دید منم سرشو انداخ پایین و رفت اصن نگام نکرد

روز چهارم باز هی زل زد بهم .حتی توی شلوغی وقتی هواسم نبود میدیدم سرشو برگردونده و زل زده بهم وقتی هم نگاش میکردم بازم زل میزد 

وقتی هم منو دید به دوستش منو با اشاره نشون داد و خندیدن دوتاشون

روز بعدش دیگ بهم نگاه نکرد.تا دو هفته اصن بم نگا نمیکرد

حالا ۳ روزه حس میکنم سعی میکنه موقعیت ایجاد کنه که چش تو چش شیم

اما من دیگ نگاش نمیکنم.یه طورررفتار میکنم که فکر کنه واسم مهم نیس اصن

امروزم دور و برم میپلکید گاهی برمیگشت نگام میکرد

روز قبلم اومد توی سالن و سرشو چرخوند اولین نفری ک دید من بودم همینطوری نگا میکرد.. 

حس میکنم از روش جذب و طرد اغواگرانه استفاده کرده.و نیت خوبی نداشته.چیکار کنم ب نظرتون.دلم میخاد دوسم داشته باشه

اما اصن نمیخوام رل بزنم . اهلش نیستم .

چیکار کنم دوسم داشته باشه

ما اگه بیل زن بودیم باغچه خودمونو بیل میزدیم 

۳ساله دانشگاهم همچنان سینگلم عامو😂😢😢😢😭😂

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عزیزم این ترفند هست 

بعدش هیچ وقت با ترم ۷یا ۸دوست نشو طرف میخواد. بده از یونی واسه دوسه ماه آخرش میخواد عشق و حال کنه 

اکثرا اینجورن .چون ترم یکی ام هستی اگر حداقل ترم ۵بودی وایشون ۷بازهم میشد  گفت ممکن دوس. داشتنش واقعی بوده یا پیشنهادی ک قرار بده دروغی نیست 

پیشنهاد داد ردش کن

I'd walk straight through the bullet😏

آقا يكى هست دقيقا عين اينكى تو گفتى با من رفتار ميكنه!!

واقعا نميدونم چه مرگشه!؟😒منو ميخواد نميخواد😒

اگه نميخواد چرا اينطورى رفتار ميكنه،اگه ميخواد چرا پا پيش نميذاره

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

یادش بخیررر.منم با یکی از این نگاها داشتم آخرش فهمیدم پسره اصلا پیچ و مهره چشاش شله 

ما دخترها همیشه همین نگاههای ساده رو برای خودمون بزرگ میکنیم و فانتزیش میکنیم ولی هیچی پشت خیلی از این نگاهها نیست.

2804
عزیزم این ترفند هست  بعدش هیچ وقت با ترم ۷یا ۸دوست نشو طرف میخواد. بده از یونی واسه دوسه ماه آ ...

ن رل نمیزنم خودم تحت هیچ شرایطی ..فقط دوس دارم دوسم داشته باشه

اینا تصورات خودته

منم از این توهما زیاد زدم

اون ی چیز دیگ فک میکنه تو ی چیز دیگ فک میکنی و انا چیزی ک واس من ثابت شده طی تجربه های زیاد و همینطور واس دوستام

ی پسر اگ از کسی خوشش بیاد سریع میاد پیشنهاد میده نه این ک چند هفته فقط زل بزنه

و مورد دیگ این که اگ ی پسر دلش واست تنگ بشه همون لحظه پیام میده یا زنگ میزنه ینی بارها هم برا خودم هم دوستام ثابت شده

یادش بخیررر.منم با یکی از این نگاها داشتم آخرش فهمیدم پسره اصلا پیچ و مهره چشاش شله  ما دخترها ...

دقیقا  

ما دخترا یکی نگامون کنه لباس عروسم انتخاب کردیم 

در صورتی که شاید اون تو فکرش بگه این اسکلو نگاه مقنعش کجه😐😂

2805
2801