2777
2789
عنوان

عجیب!!😢

376 بازدید | 13 پست

نمیخواستم تایپیک بزنم ولی نتونستم دلم خیلی پره 

باهمسرم یه کوچولو مشکل دارم خودمم روانشناس بالینی ام!نریزیدسرم که پس چرامشکل داری همه جوره درکش میکنم محبت میکنم زندگی یه نواخت نداریم باخانواده هامون مشکل نداریم ولی هیچوقت اشتباهشوقبول نداره فکرمیکنه چون روانشناسم حق ناراحت شدن ندارم وقتی میگم ازکارت ناراحتم دادوبیدادمیکنه حرفی ام میزنم مثلامیگم اروم باش من اروم گفتم میگه من مریضت نیستم یاحرفای دیگه تایپیک زدم فقط باهاتون درد ودل کنم به عنوان یه انسان یه آدم

تنهایی قشنگه اما دونفره اش!

هیپنوتیزم اش کن..😉

همه ی مردها بالاخره یک ایرادهایی دارن...سخت نگیر

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

ازصبح پای درد دل خیلی هامیشینم چیزایی میشنوم که خودم کم میارم ولی بااون حال وقتی پشت درخونه میرسم همه رو قورت میدم میشم یه آدم شاد پرانرژی وقتایی که همسرن سرکار میام نی نی سایت تایپیک میخونم خیانت کتک زن حامله رو میزنن من چون باچشم میبینم که به چه حالی میفتن میخونم داغون میشم خیلی وقتا واسشون اشک میریزم واسه اونا واسه خودم همسرمن از دل اوردن بلد نیست ته تهش یه ببخشید میگه ولی من دم مغازه اش گل میفرستم کادو شامی که دوست داره میزارم لباسی که دوست داره میپوشم ازدلش درمیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه بهت میگه من مریضت نیستم رو سعی کن بعنوان یه نقطه ضعف برات نشه و بخاطر این حرفش مجبور شی سکوت کنی یا چیزی نگی

به نظرم قاطعانه بگو اگه مریضم بودی که یجور دیگه برخورد میکردم

مریضم حق نداره سر من داد بزنه

مسئله ی کارو خونه هم جداست منم دوست و رفیق و همکارت نیستم ک اینجوری باهام حرف میزنی....

فکر کنم اینو بگی دیگه اون جمله رو هیچ وقت نگه!!!

البته شما خودت روانشناسی بهتر میدونی اما منم نظرم این بود!!!

ازصبح پای درد دل خیلی هامیشینم چیزایی میشنوم که خودم کم میارم ولی بااون حال وقتی پشت درخونه میرسم هم ...

خب هرکسی یه روشی برای عذرخواهی داره عزیزم

اغلب مردا بخاطر غرورشون همون یه ببخشیدم نمیگن

بعضی وقنا متنفر میشم از درسی که خوندم  ازکارم ولی وقتی میبینم کمک میکنم یکی افسردگیش خوب میشه یا از طلاق منصرف میشه زندگیشون خوب میشه بچه ای که مشکل داره خوب میشه حالم خوب میشه ولی دور اطرافیانم فکرمیکنن پس من حق ناراحت شدن ندارم به خیلی هاکمک کردم همسرم خیلی درست شد خودش میگه اگ من نبودم تاالان یااعدام شده بود یاحبس ابدگرفته بود از دعوا اینجورچیزا ولی بااینهمه ناراحتیم انگارواسش مهم نیست مثل یه آدم مجرد رفتارمیکنه

اینکه بهت میگه من مریضت نیستم رو سعی کن بعنوان یه نقطه ضعف برات نشه و بخاطر این حرفش مجبور شی سکوت ک ...

وقتی آرومه بهش میگم میگه عصبی بودم نفهمیدم چی گفتم ولی خب ثابت شده که افراد یا تو اعصبانیت یا به شوخی حرفای دلشون میگن 

دلم واس خانم ها میسوزه من مراجعه کننده اقاهم دارم ولی هیچ کدوم تاحالا نبودن اندازه یه خانم ضربه خورده باشن حرفای همسرمم توعصبانیت با زمانی که ارومه خیلی فرق داره وقتی اینجوری میشه ازخونه میزاره میره خب منم زنم دیگه درسی که خوندم کمکم نمیکنه تمام جونم میشه فکر که الان کجاست چیکارمیکنه زمونه درست حسابی ام نداریم ک بگم اوکی چیزی نمیشه وقتی میره از درون خالی میشم تاکی من برم سمتش واسه اشتی بعداون هزارباربگه ببخشید جه فایده یه زن مگه جز محبت چیزی میخواد؟

عزیزم با احترام ب شما و شغل شریفی ک دارید و همه همکاران با اینکه ب اهمیت شغل شما و همکاران محترمتون در کمک ب حل مشکلات مردم واقعم اما من بعد اینکه کلی رفتم مساوره ب این نتیجه رسیدم ک هر زوجی و هر فردی بهترین درمانگر خودش میتونه باشه البته راهکار و مهارت استفاده از راهکارهت رو باید از افراد متخصص یاد گرفت اما من تجربه شخصیم اینه ک گاهی من و فقط خودم چون شناخت بهتری از خودم شرایطم و همسرم دارم بهتر مشکلاتم رو میتونم تحلیل کرده و ب راهکار برسم شما هم ک هم علمش و داری هم مهارتش رو ...برای مشکلت وقت بذار شاید سالها طول بکشه  شاید زودتر نتیجه بگیری اما مطمن باش هر مشکلی حل شدنیه فقط چون طرف ما انسانها هستن بهر حال پیچیدگی های خودش رو خواهد داشت فقط کم نیار و هر موقع خسته شدی ب خودت بگو من قوی تر از اونی هستم ک مشکلاتم بتونن منو از پا بندازن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

حق داری 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
عزیزم با احترام ب شما و شغل شریفی ک دارید و همه همکاران با اینکه ب اهمیت شغل شما و همکاران محترمتون ...

ممنونم عزیزم بابت دل گرمی خوبتون ولی بعضی افراد واسه فهمیدن مقاومت میکنن ودوست ندارن هیچ وقت بفهمن شمااگر هزارویک راه حل امتحان کنی اون ها بیشترمقاومت میکنن درست شبیه مثالی که میگن آدمی که خوابه رو میشه بیدارکرد ولی اونی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدارکرد درست مثل همسرمن چون ازبچگی یادگرفته گناهتوگردن نگیر وحالا درست شدنی نیست ممنونم بابت نظرخوبتون🌷

پدر مادر من جداشدن ماه دیگه عروسی برادرمه بابام زن گرفته واقعا شرایط روحی خوبی ندارم چون داداش کوچیکم با پدرم میمونه داداشم خسته شده فقط باحرف های منه که مونده اروم میشه اون وقت همسرم میگه اهمیت نده زنگ نزن یابه توزنگ نزنن مگه میشه اخه خودشم خونه نیست من باداداشم حرف میزنم که حالم باعث نشه اون ناراحت شه ولی فقط دوست داره سخت بگیره یه جورایی بهم بفهمونه که مرد این خونه است اخه ظلم چه قد؟!

مرسی بابت درکت عزبزم😢

خواهش میکنم عزیزم 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا