2777
2789
عنوان

شیرخشک؟؟

76 بازدید | 8 پست

نوزاد15روزام خوب شیر نمیخوره وزن هم نگرفته

یه دکتر رفتم شیر خشک گیگوز داد،

یه دکتر دیگه رفتم گفت رفلاکس داره و ببلاکarداد

حالا موندم کدومش رو بدم؟ 

آخه نوزادم بدنش کم آب شده وادرارش کم شده

شیر بالا میاره؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببلاک بده چون  رفلاکس داره و سبک هس...گیگوز سنگینه....

البته ببلا‌ک زیاد وزن نمیده  ولی برا نوزاد ۱۵ روزه خیلی عالیه منم تا ۴ ماهگی ب بچم ببلاک دادم  بعد عوض کردم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر بالا میاره؟

شیرخودمو که یکم میخوره بعدش پس میزنه و گریه میکنه

شیرخشک هم که میدم یکم میخوره و بقیه اش رو از دهنش میریزه بیرون

ولی علاعم رفلاکس رو داره سرفه های تکی. خودشو کمانی میکنه. سکسکه. واب دهنش میادو........ 

وزنش 3300بود بعداز دوهفته الان 3کیلوی. باید زودتر وزن بگیره. پس ببلاکarندمش؟ 

با گیگوز ممکنه یبوست بگیره ها  رفلاکسشم بدتر میشه ...یا ببین گیگوز arنداره بگیر ....

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
شیرخودمو که یکم میخوره بعدش پس میزنه و گریه میکنه شیرخشک هم که میدم یکم میخوره و بقیه اش رو از دهنش ...

عزیزم خیلی اذیته پس بنظرم همون شیر خشک ar  بده

فاصله شیردادن رو رعایت کن حتما دوساعت به دوساعت

خودتم اگ شیرمیدی بهش چیزای سرد نخور  محصولات گاوی نخور

چون ممکنه علت رفلاکسش حساسیت به پروتئین گاوی باشه

وقتی شیرمیخوره عاروقشو بگیر سرشو بالاتر از تنش بگیر شیر بده و خلاصه که این مرحله باید طی بشه و به زودی روزای خوب هم میاد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗