2789
اینقدر خانوادم رو فرستادم پیشش و داییم التماسش کرد تا گذاشت برگردم     شماره خودمو که اص ...

مال منم یه جوری مثل توهه، مال من که رفته درخواست طلاق داده، ننش به وکیلم گفته که اره براش زن گرفتیم، وسایلشم آمادس، منتها پنج یا شش ماه بودش از خانواده شوهرم خبری نبود، الان چون گیرن همش به من زنگ میزنن

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم حرف منو یادت باشه تو باید گریه کنی غصه بخوری حسرت بکشی باید این دوران بگذره طلاق م ...

چقدر حرفات آرامش بخشه

خواهش میکنم عزیزم حرف منو یادت باشه تو باید گریه کنی غصه بخوری حسرت بکشی باید این دوران بگذره طلاق م ...

چقدر قشنگ تشبیه کردی 

بهترین دلداری رو به استارتر تو دادی

طلاق مثل یک عمل جراحی میمونه سختی و درد و ناراحتی داره ولی بعدش راحت میشی 

اون بازنده که بردیش ... منم 
چقدر حرفات آرامش بخشه

سوفیایی جون من خودمم در شرف جدایی م ( نفسمم از جای گرم بلند نمیشه که بگم صرف اینکه خودم تو اون شرایط نیستمو فقط حرف میزنم )همیشه هم در جریان تو بودم کارت تا کجا کشیده شده ؟تموم نشد ؟ 

ناراحت نباشی یه وقت از حکمت خدا ها  

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
سوفیایی جون من خودمم در شرف جدایی م ( نفسمم از جای گرم بلند نمیشه که بگم صرف اینکه خودم تو اون شرایط ...

رفته زن گرفته شوهرم  

چقدر قشنگ تشبیه کردی  بهترین دلداری رو به استارتر تو دادی طلاق مثل یک عمل جراحی میمونه سختی و ...

خواهش میکنم عزیزم من خودم درد کشیده ام و شاید یه روزی شرایطم از استارتر هم بدتر بوده واقعا همه چیزمو از دست دادم زندگیمو دلبستگی هامو اما اولین کاری که برای اینکه خودم رو سر پا کنم این بود غرورم رو احیا کردم و یه شب بعد اون همه تلاش  التماس ۴ماهه م و بازی های خودشو خونواده ش چون میدونستم من خیلی دلبسته به اون زندگی هستم ،سرم آوردن مثلا پسره با من حرف نمی‌زد به خواهرش می‌گفت بگو به فلانی اون روز این حرف رو به خواهرم زدی یعنی منو عذاب میداد ها و منم یه شب  واقعا  تصمیم گرفتم برای همیشه بذارمش کنار و از خدا خواستم که کمکم کنه حرفم و عهدم رو نشکنم از اون عهد من۱۰ماهه میگذره و من همون دختر صاف و ساده دلبسته به خونه زندگیش که اون همه بی قرار بود (حالا زمزمه های به گوشم رسیده که اونا خودشون گفتن که من دیگه پشیمونم از این وصلت اونقدر که دیگه منم نمیخوامشون) روز به روز خوشحالم که خداوند دعاموتلاش هامو مستجاب نکرد 

مطمئن هستم که بعد طلاقم هم حالم بهتر از این میشه البته با گذراندن یه دوره سوگ کوتاه بعد طلاق رسمی م من خودم منتظرم بعد طلاق رسمی م گریه کنم غصه بخورم اگه اینا نباشه که دیگه آدم آنرمالی هستم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
رفته زن گرفته شوهرم    

طلاق گرفتی مگه؟

نمیتونم بگم ناراخت نباش چون ما زنیم و همه مثل هم نسبت به کسی که یه روزی همسرمون بوده حسادت داریم اما عزیزم خواهرانه بهت میگم شماره همسرت آدرس اینستا گرام همه چیز همسرت رو پاک کن اون عوضی در حق تو خیلی بد کرد روا نیست روح لطیفت رو خودت دیگه آزار بدی 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
خواهش میکنم عزیزم من خودم درد کشیده ام و شاید یه روزی شرایطم از استارتر هم بدتر بوده واقعا همه چیزمو ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی عزیزم؟