2777
2789
عنوان

شما جاي من بوديد چكار ميكرديد؟

133 بازدید | 6 پست

من يه دختر هفت ماهه دارم و از مهر هفته اي سه روز دارم ميرم دانشگاه، ترم چهارمم، دانشگاهمم نزديكه خونه مامانمه، و من دخترمو ميذارم پيش مامانم. اما چون دخترم تو صندلي ماشينش نميشينه و نميتونم تنهايي رانندگي كنم صبحا برم دانشگاه، مجبورم هرروزي كه كلاس دارم شب قبلش آخر شب ( نه براي شام) با شوهرم بريم خونه مامانم كه دخترم اونجا باشه و ما صبح بريم سراغ كارخودمون. كارمونم تموم بشه ديگه شام نميمونيم ، شوهرم از سركار مياد و برميگرديم خونمون.

ولي هنوز يك ماه نگدشته هم خودم خسته شدم هم شوهرم از اينكه همه ش بايد خونه مامانم باشيم 

اونا كاري ندارنا اما خب رفت و امد كه خيلي زياد بشه ديگه خيلي چيزا از بين ميره و بد ميشه

حالا چكار ميشه كرد به نظر شما؟

بگو مامانت صبح زود بیاد خونه شما بچه رو نگه داره و نهار و شام هم براتون درست کنع،ولی بهترین راه اینه که دو ترم مرخصی بگیری و اونموقع دیگه میتونی دخترت رو مهد بذاری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مامانت صبح زود بیاد خونه شما بچه رو نگه داره و نهار و شام هم براتون درست کنع،ولی بهترین راه اینه ...

خونمون به هم نزديك نيست اخه، بعدشم همينطوري مامانم گاهي وقتها ميگه كه من كه ديگه شاغل شدم و اين حرفا، يا خواهرم به مامانم ميگفت پوسيدي از بس خونه موندي

درصورتي كه من شب براي خواب ميرم و فرداش بعد از ناهار برميگرديم، يعني شب و عصرها كه وقته گردش و مهمونيه من اصن اونجا نيستم

و اينكه مامان من اصن اهل گشت و گزار نيست

بگو مامانت صبح زود بیاد خونه شما بچه رو نگه داره و نهار و شام هم براتون درست کنع،ولی بهترین راه اینه ...

نميدونم الان وسط ترم برم درخواست مرخصي كنم موافقت ميكنن يا نه