2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58209 بازدید | 1919 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متاسفانه همیشه باید تو رژیم باشم هرچی میخورم انگار میره همون قسمت ، لعنتی خستم کرده 

خوش به حالتتتت🥺😭😭😭من خیلی دوس دارم باس.نم گنده باشه...البته بیشتر شوهرم دوس داره🤣😅

بچه ها میشه لطفا برا سلامتی دختر کوچولوم و نی نی تو راهیم صلوات بفرستید...برام دعا کنید خدا کمکم کنه ازتون ممنونم❤
نیلوفر تعریف کرد خاطره دیدارش با گلزار رو؟

نوچ

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
خوش به حالتتتت🥺😭😭😭من خیلی دوس دارم باس.نم گنده باشه...البته بیشتر شوهرم دوس داره🤣😅

اگه جای من باشی متوجه میشی چقدر بده نمیتونی هر لباسی دوست داری بخری و بپوشی پیش دیگران باید مواظب باشم به چشم نیاد 😩

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
اووو چه سیاسی جنایشم کردی😕😕

🙂😐😐

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 
اگه جای من باشی متوجه میشی چقدر بده نمیتونی هر لباسی دوست داری بخری و بپوشی پیش دیگران باید موا ...

اره خب یکم‌سخته تو انتخاب لباس ولی خیلییی دوس دارم برا من از اینی که هست یکم بزرگتر بشه نمیدونم چیکار کنم۰🤔

بچه ها میشه لطفا برا سلامتی دختر کوچولوم و نی نی تو راهیم صلوات بفرستید...برام دعا کنید خدا کمکم کنه ازتون ممنونم❤
دلم گرفته

چرا؟؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
رفته بودم مارمولک سخنگوی یه بنده خداییو ببینم😅

باشه

تایپک زدم🤪

اومدم اهنگ مورد علاقه نداشتم رفدم😂

اره خب یکم‌سخته تو انتخاب لباس ولی خیلییی دوس دارم برا من از اینی که هست یکم بزرگتر بشه نمیدونم چیکا ...

میگن با ورزش میشه بهش فرم داد پرس و جو کن 

من دنبال ورزشم برای کوچیک کردن

خداوندا مرا به حال خود رها مكن