محمدرضا گلزار اثبات کردن که خوانندگی صدا هم نمیخواد
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب اگه توهم دلیلش رو میدونستی بدون شک عاشقش میشدی😂😂😂 اینم شعار ما گلزاریا
منم از گلزار خوشم میاد ادم بسیار بسیار با شخصیت بافرهنگ و خوبی هستن ولی خوب خداوکیلی خوانندگیش خوب نیست اما بازم برای دل خودش میخونه کسی رو اجبار نکرده بره کنسرتش
دوستان یه سوال شما چطوری اینجا تونستین باهم دوست شین اخه اینجا محیطش مث تلگرام و بقیه شبکه های اجتماعی نیست که ادم بتونه راحت با بقیه ارتباط برقرار کنه🤔🤔🤔
بچه ها میشه لطفا برا سلامتی دختر کوچولوم و نی نی تو راهیم صلوات بفرستید...برام دعا کنید خدا کمکم کنه ازتون ممنونم❤