2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58208 بازدید | 1919 پست
من خواهان زیاد دارم وقت نمیکنم یکی یکی  یه بوس به تو میدم یه گاز پرنسارو میگیرم یکی ام میزنم ...

🙄🙄فقد منو بوس کنیا کس دیگرو نبینم بوس کردی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
@nazaniiiin   بیا اینارو جمعشون کن😂😂 نرگس اصلا بیا برو خونتون غلط کردن تگت کردم😂😂😂😂😂

😒😒😒عههه چرا تگش میکنییی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقد بی تربیتن شماها 😒 قطع شین من نمیام هی التماس نی نی یارا بکنما

باززز چت شد يهو😂😂😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

توچیزیکه بهشون ربط نداره دخالت میکنن دیگه مث قضیه بعضی کاربرای اینجاس که الکی سرشونومیکنن توجایی که ...

برو عزيزممم

فعلا باي😍😍❤️❤️❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اخه پیشنهاهدات بی شرمانه میدن😂😂😂

فک میکردم دوس داری توامم😂😂دوس نداشتی؟

فک میکردم دوس داری توامم😂😂دوس نداشتی؟

دوست که.....

بیا بریم خونمون لاکپشت سخنگومو ببین بعد دربارش حرفم میزنیم😁😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اخه پیشنهادات بی شرمانه میدن😂😂😂

كوووو 

@nazaniiiin   بیا اینارو جمعشون کن😂😂 نرگس اصلا بیا برو خونتون غلط کردن تگت کردم😂😂😂😂😂

نخیر فک کردی به همین راحتیاس من تا تورو نبرم اون پشت تلافی اون شعر زیبارو برات در نیارم از خجالتت در نیام نمیرم که😔😂😂😂🔫

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
 دوست که..... بیا بریم خونمون لاکپشت سخنگومو ببین بعد دربارش حرفم میزنیم😁😁

🙄🙄

باشه 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️بریم زود فقد😂

@نرگسِ_او   توام بیا خونه پری

كوووو 

همش توطئس😒

🙄🙄 باشه 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️بریم زود فقد😂 @نرگسِ_او     توام بیا خونه پری

نههه شوهرش خفتمون میکنه😂😂😂😒😂😒😂

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
 نههه شوهرش خفتمون میکنه😂😂😂😒😂😒😂

عه راس میگی فک کردم فقد میخواد لاکپشتشو نشون بده🙄🙄

@پرنسا۷۱   اون لاکپشتو بیار همین پشت سایت ببینیم😂