2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58208 بازدید | 1919 پست
بیا اینارم بپوش نرگس بیشتر حال کنه

اون ابیارو تو بپوش🙄🙄🙄😁نرگس دوسس

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

چقد بی تربیتن شماها 😒 قطع شین من نمیام هی التماس نی نی یارا بکنما

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نکن با من اینجوری هوایی نکن منو آخه لعنتی    

😂😂😂بیا بریم واست اهنگ بخونم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چقد بی تربیتن شماها 😒 قطع شین من نمیام هی التماس نی نی یارا بکنما

ما قطع شیم کی ....شر بگه؟

آره مثلثی دووس      

😂ولی من ندوس یکی یکی

والاا به اونا چههه

توچیزیکه بهشون ربط نداره دخالت میکنن دیگه

مث قضیه بعضی کاربرای اینجاس که الکی سرشونومیکنن توجایی که نباید کرد😁

بچه ها من برم

خونه تاریکه تاریکه چشام کورشد،زخم بسترگرفتم انقد درازکشیدم😬فعلا😘😘😘

@tina_am   رفتی مردی باز؟😑

چیشد دلت خواااااااس منم دلم خواااس      

@nazaniiiin بیا اینارو جمعشون کن😂😂

نرگس اصلا بیا برو خونتون غلط کردن تگت کردم😂😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
😂ولی من ندوس یکی یکی

من خواهان زیاد دارم وقت نمیکنم یکی یکی 

یه بوس به تو میدم

یه گاز پرنسارو میگیرم

یکی ام میزنم تو گوش نازی (خشن دوس داره😂)

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
من خواهان زیاد دارم وقت نمیکنم یکی یکی  یه بوس به تو میدم یه گاز پرنسارو میگیرم یکی ام میزنم ...

ای بترکی هی😂😂😂

مادرشوهرم اش رشته اورده بیا دوتایی بزنیم😐

ماما منم اش درس کرده چه تفاهمی😂😂