2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58208 بازدید | 1919 پست
حال ما خوب است اما تو باور نکن    

زهرمااار توام😒😒😒

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

میبینی تو رو خدا اینجا نمیشه اصلا باید فرار کنم برم خارج🚶🚶🚶

بعد من تاپیک میزنم میگم پرنسا ام اثبات کرد خوانندگی پول نمیخواد😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍جوون بابا آرهههه بریمم😎😎❤ من مشکی پوشیدما فقد

با مشکی زیاد حال نمیکنم ولی تو هرچی بپوشی واسم سخسی هسی    

ناموسا نی نی یار جرمون میده  

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اره  دولتیا قبول نمیکنن اکثرخصوصیا قبول میکنن

حالا همينكه قبول ميكنن خووبه 

خصوصيش مهم تيست زياد

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

با مشکی زیاد حال نمیکنم ولی تو هرچی بپوشی واسم سخسی هسی       ناموسا نی نی یار جرم ...

😎😎😎خب بزا قرمز میپوشم واست جیگر

باهم بندازنمون تو گونیی😍

😎😎😎خب بزا قرمز میپوشم واست جیگر باهم بندازنمون تو گونیی😍

اووف دوتایی تو گونی

جوونز چی بهتر از این اووووووووووووووف  

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
😎😎😎خب بزا قرمز میپوشم واست جیگر باهم بندازنمون تو گونیی😍

بیا اینارم بپوش نرگس بیشتر حال کنه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اووف دوتایی تو گونی جوونز چی بهتر از این اووووووووووووووف    

😂😂😂دلم خواس قطع شیم تگ کن نی نی باروو

زرت وزرت یه قانون مسخره میدن بیرون نحوه زایمانم بایداونا بگن😖

والاا به اونا چههه