2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
اره نشد بیام الان خوابیدن اهل و عیال اومدم

😂😂😂اون موقع نبودین عوضش الان هستین

خوابم میاد ولی خوابم نمیاد چیکا کنم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرت چشه راستی؟سرماخورده؟

نه همش میگفت احساس خفگی بهم دست میده ومیگفت قلبم داره خیلی تند میزنه رفتیم دکتر گفت حساسیت به دارو دیروز یه قرص واسه معده خورده بود کلی سرم و امپولو ازمایشو نوار قلب ولی خداروشکر مشکلی نداره الان نخوابیدم که یکم حواسم بهش باشه خدای نکرده چیزیش نشه خیلی روز سختی بود حالش خیلی بد بود

ما دیر میخوابیم😁 من امروز دو بیدارشدم🤦🏻‍♀️ دوهفته دیگه دهنم سرویسه فعلا زیاد میخوابم

😂😂😂من فعلا دانشگاه نمیرم باز ساعت خواب قبلیم برگشت

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
نه همش میگفت احساس خفگی بهم دست میده ومیگفت قلبم داره خیلی تند میزنه رفتیم دکتر گفت حساسیت به دارو د ...

اخی عزیزم نترس هیچی نمیشه،خداروشکر مشکلی نداره که دیگه،براش آیة الکرسی بخون

منم میخونم براش

شربت چی میخوری؟ ماهم مث همیشه خونه ایم😁

شربت سينه 

براي سرفه و چرك گلو هر ٨ ساعت ميخورم 

هنوز ك بهتر نشدن نميدونم چرا دارم ميخورم هنوز

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من خوابم میاد گوشیمم ۱۷درصد شارژ داره دیگه مجبورم کم کم بخوابم😂😂

بزن شارژ

@لباس_عروس_فروش  

چيشد؟؟

هنو خبري نيست؟ دكترا چيزي نگفتن؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

@لباس_عروس_فروش     چيشد؟؟ هنو خبري نيست؟ دكترا چيزي نگفتن؟

چه خبره؟

چه خبره؟

چند روز بود دستاش بي حس ميشده امشب رفته بيمارستان

بستريش كردن

شربت سينه  براي سرفه و چرك گلو هر ٨ ساعت ميخورم  هنوز ك بهتر نشدن نميدونم چرا دارم ميخور ...

عب نداره کامل بخور داروتو،خوب میشی.

چای پونه ام وترکیب عسل ولیموواب ولرمم خوبه.

ولی درکل سرماخوردگی باید پروسه خودش روطی کنه.

چند روز بود دستاش بي حس ميشده امشب رفته بيمارستان بستريش كردن

وای چرا چیشده بودهه مگه؟؟نمیدونی.

اخی عزیزم نترس هیچی نمیشه،خداروشکر مشکلی نداره که دیگه،براش آیة الکرسی بخون منم میخونم براش

مرسی مهربون😍همش از غروب ایت الکرسی خوندم یه لحظه حالش خیلی بد شد یه شک بدی بهش وارد شد ولی گذشت فقط بزرگترین شانس زندگیم این بود اون لحظه بیمارستان بودیم اگه خونه بودیم نمیدونم چی میشد اصلا هیچوقت اینجوری نشده بود هر چقد سرما بخوره مریض بشه خم به ابروش نمیاره نمیدونم چرا اینجوری شد