محمدرضا گلزار اثبات کردن که خوانندگی صدا هم نمیخواد
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
گلزار رفت سالن به اون بزرگی رو گرفت وفقط150نفر رفتن کنسرتش .بعد با سام اصغری گشت وفیلمشو بیرون ...
ینی فک میکنید سام اصغری از گلزار معروفتر و محبوبتره ؟ :/
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ینی فک میکنید سام اصغری از گلزار معروفتر و محبوبتره ؟ :/
به هر حال اصغری وبریتنی وطرفداراشون بی تاثیر نبودن.
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
برا تاپيكات گزارش زدم ولي تشه مثل سوگليش بتركي اونن هميشه لينك ميداد بتركونيم تاپيكاشو خودشم تركيد
😂فدا سرت عشقم
ترکیدمم موردی نی ی چن روز میرم تو گونی باز بر میگردم با اقتدار😂
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...