2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلزار رفت سالن به اون بزرگی رو گرفت وفقط150نفر رفتن کنسرتش .بعد با سام اصغری  گشت وفیلمشو بیرون ...

ینی فک میکنید سام اصغری از گلزار معروفتر و محبوبتره ؟ :/

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
عاقاااا تو بیوتکنولوژی نخوندی؟؟؟ 

چطور؟😁😁خونده باشم اشنا درومدي؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عارهههههه  فک کنم تو یه دانشکده بودیم  اول پایان نامت نوشتی تقدیم به خاله عزیزم و خواهرم ...

نه عزيزم 

مديريت مالي خوندم😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

جدی میگی اسنارتر واقعا خواهرته؟

اره عزيزم خواهرمه نهال

ینی فک میکنید سام اصغری از گلزار معروفتر و محبوبتره ؟ :/

به هر حال اصغری وبریتنی وطرفداراشون بی تاثیر نبودن.

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
برا تاپيكات گزارش زدم ولي تشه مثل سوگليش بتركي اونن هميشه لينك ميداد بتركونيم تاپيكاشو خودشم تركيد

😂فدا سرت عشقم 

ترکیدمم موردی نی ی چن روز میرم تو گونی باز بر میگردم با اقتدار😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂فدا سرت عشقم  ترکیدمم موردی نی ی چن روز میرم تو گونی باز بر میگردم با اقتدار😂

😂😂😂😂ديوونه 

عادت كردي با اون جاي تنگ و تاريكا

😂😂😂😂ديوونه  عادت كردي با اون جاي تنگ و تاريكا

😂😂😂اره 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...