محمدرضا گلزار اثبات کردن که خوانندگی صدا هم نمیخواد
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سلام گلمم نه نخون توروخدا😂😂😂ابروم بیشتر از این نره
😂😂😂
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .
تف تو افکار کثیفت ... توهین و گفتم چی فک کردی با خودت
😂توف تو افکار منحرفت مگ من چی گفتم
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
اینهمه روضه خوندم برای کی؟😣😣😣 بابا سوم تولد اقا امیره عروسیتون هم سوم دی باشه روز تولد دام ...
ایششش به یورم ک تولدشه من میخوام ۱ مرداد باشه
نهالم مث خودمه تو هيچي استعداد نداره فقط رياضي بلديم همينو بس
ریاضی که خیلی خوبه من استعداد ریاضی هم ندارم😅😅😅
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .