محمدرضا گلزار اثبات کردن که خوانندگی صدا هم نمیخواد
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
میمالم عاقا میمالم مال خودم کمه برم چن نفر دیه م جم کنم باهم بمالیم
😕نازیم میماله کمک بگیر ازش
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
سلام نهال بلا جون برم از اول تاپیک بخونم بیام خدمتتون😍😍
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .
عا قربون چش گوش بسته ت برم دیه هرکی نشناستت منکه میدونم چه مالنده ای هستی😂😂😂
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️