2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
به کی؟😳

معلوم نی اخر منو به کی انداختن😐

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
کوجا رفت نیلای این تاپیک اصن قرار نبود دورهمی شه هااا😂

اره دقیقا😂😂😂

نه خیالت تخت هروقت بهت پیام دادم این تاپیک رو ببند فقط قبل بستن پیام بزار بیان تاپیک من

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب جیگرا من۶درصد بیشتر باطری ندارم تلفونومونوم امروز قطع شده این۶درصد بمونه برام با بیرون ازخونه ب ...

برو زود بيا به شام عروسي برسي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چیه؟ مگه امپول زدی؟ خب گفتم دیگه به اقای مقاره میگم به دکتره بگه امپول ننویسه سرم بنویسه

اره😭پینی زدم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اره عشقم ب خونواده شوهرمم دادم کیف کرده بودن😎😎

نوشجووونتون

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خوودت شاسي😒😒😒 ميرم اصلا🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

بابا خواهر عروس عروس رو تنها نمیزاره

نمیبینی خودش چقدر استرس داره

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
باورکن مردم دیدم 😍😉☺ باورکن من طرفدارش نیستما اماازپیشرفتش به عنوان یه ایرانی خوشحالم

اره واقعادخوب پیشرفت کرد😗😗😂ولی اینم مدیون همون دختراس

بابا خواهر عروس عروس رو تنها نمیزاره نمیبینی خودش چقدر استرس داره

تستياتينينممسييعازززروسسخخخ

همون بهتر كه نفهميدي چي نوشتم

خب جیگرا من۶درصد بیشتر باطری ندارم تلفونومونوم امروز قطع شده این۶درصد بمونه برام با بیرون ازخونه ب ...

😍😍😍زدی شارژ بیا باشه

نميگم سكرته

اره😭پینی زدم

وایییی اخیییی متنفرپ از پنییییی😢😢خیلی درد داره لامصب

چت بود که زدی؟

شما چرا خانوادگی اینقدر امپول میخورین؟هروقت میرم تو تاپیکای نازنین تاپیک زده فلان امپول درد داره😂😂😂😂😂

اره دقیقا😂😂😂 نه خیالت تخت هروقت بهت پیام دادم این تاپیک رو ببند فقط قبل بستن پیام بزار بیان ت ...

🤔🤔باوشه