2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
تو ساكت باش

🙁طردت میکنم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کسیو تگ نکردم فقد پری و نرگسو کردم خودت بکن😁

نوكرت عمت سيا برد

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ايييش😒

بدهههه دامادی به این خوبی ؟

من به نهالم گفتم فقط یه بچه از امیر بیاره هم بازی ادریانا بشه بعدش خداحافظ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂فقط به نهالم گفتم مشکل امیر اینه اسم بچشو انتخاب کرده اسمشم عسله😂😂😂😂

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
🙁طردت میکنم

سريعتر پليز

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

میگم ک شاااانسسس..... آبمیوه هم تبلیغ میکرد، لنتیه با اعتماد ب نفس😐

😂😂۵۰ سالشه تازه داره میره بدن سازی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

اقا اول سلام

دوم ی چیزی شنیدم هنگم

رهام ١١ ماهشه میدونین ک ی بنده خدایی زنگ زده تولد دعوت کرده میگ فقط بچه ها هسن لطفا رهامو تنها بفرست😐😐😐😐😐😐

دخترش ١١ سالشه رهام ١١ ماهه تنها بدون مادر😐😐😐😐😐😐😐😐

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
بدهههه دامادی به این خوبی ؟ من به نهالم گفتم فقط یه بچه از امیر بیاره هم بازی ادریانا بشه بعدش خ ...

شما مادر شوهرشي؟؟

باشه🤗🤗🤗🤗💃🏻💃🏻💃🏻 من‌کلا چندهمسری دوووووس

دوس نداشتی که😂😂

خیلی دلم میخاد بدونم پسرا هم میرن کنسرت گلزار یانه؟؟ 

ن بابا فقد دخترا😂😂😂