2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
داشتم نگا ميكردم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چقد كااار كردين🙄🙄🙄 كي ميخواستين منو دعوت كنين ديگهههه؟ لباسامم لابد خودتون انتخاب كردين

اره نبودی همه کاری کردیم

ببین دعا دعا کن تا عروسی اقا امیر وزن کم کنه

الان به اقای قمری پیام میدم ورزش های امیر رو سخت کنه تا شب عروسی لاغر شه😂😂😂😂

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهال تو مگه شوهر نداري؟ @shabnam7575     خدا لعنتت كنه ديگه روم نميشه تو چشاي شبنم نگا ...

شوعر زیاده😂😂😂تازه زنم دارم

اینم از شوعرامه🤔 @tina_am  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اره نبودی همه کاری کردیم ببین دعا دعا کن تا عروسی اقا امیر وزن کم کنه الان به اقای قمری پیام میدم ...

امير كيه قمر كيه 

كي به كيهه

من فقط هايده و قميشي و گلزار ميشناسم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

جواب اون دوتا شوهره نره غولت روچی میدی پس؟گفته باشم من زنموباکسی قسمت نمیکنما😏😏

😬این ترویج چن همسریو نگا نمیکنی مگ؟

اوه اون روحانی حیف جام خالی بود😁

داشتم تبليغ خودمو ميكردم اونجا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نهال تو مگه شوهر نداري؟ @shabnam7575     خدا لعنتت كنه ديگه روم نميشه تو چشاي شبنم نگا ...

نه نهال از اول رزو شده بود برا امیر خان

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
هویییی دیر اومدی نخواه زود بری دیگه کار از کار گذشت 

برو خودت زنش شو😒

نه نهال از اول رزو شده بود برا امیر خان

جناب خان هم خوبه

دیگه بستگی به کار ارایشگرتون دارههه هویییی راستی یادتون نره استارم دعوت شه مهمون ویژه😍 ...

من من😎

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...