2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
😂😂😂😂😂ها 

ببین نیلوفر جوری پوست نهال رو بکن که نفهمه کی کنده ببین اصلا فک تنی یا ناتنی رو نکن فقط بکن

ببینم جاری بزرگه چه میکنه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
یا حضرت عشق😂😂😂

😂خیلی دوس دارم اینوو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره سال تا سال تاپیک نمیزنی

🤔دیگ نمیزنم بزنم باز قفل میکنم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
یه جور گفتی کیه ترسیدم رفتم ببینم چی گذاشتم😐😂

😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

هیچی میخواستم شام بزارم ولی الان نمیتونم برم 😭😭😭

چرا چیشده مگه😥

نه میشه😂😂😂.خیلی مهربونه

😗😗😂یاد یکی از استادا پارسالم افتادم

ببین نیلوفر جوری پوست نهال رو بکن که نفهمه کی کنده ببین اصلا فک تنی یا ناتنی رو نکن فقط بکن ببین ...

یه اشی براش پختم این هوا روغن

فقط منتظرم رهام منو بسونه😂😁

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂😂😂

منم تورو دوس دارم    

جونز بیا تورم دوس دارم😂❤دلم دریاس

اينجا بچه ها اصلا از دندونبزشكي نميترسن

دو تا دختر دارم هر شش ماه ميبرمشون دندونپزشك

البته دندونپزشك مخصوص بچه ها 

جاهاي ديگه هم خوبن ولي اينجا كه ميبرم خيلي قديميه و فقط مخصوص بچه هاست دكترش هم خيلي بيره

وارد كه ميشي يه سالن هست توش كلي وسايل بچه هست اسباب بازي عروسك ماشيناي قديمي قطار قديمي عروسكاي قديمي كه البته اينا چون عتيقه ان تو دكورن مابقي چيزاي جديد مثل خونه عروسكي و … برا بازي بچه هاست

كلا بچه هام روز شماري ميكنن كي نوبتشون ميشه

بعد صدا ميكنن و يه پرستار مياد ميبرتشون پدر و مادر نميره باهاشون 

شوهرم رو يبار صدا كردن بياد بچه رو بغل كنه چون بي حس كرده بودنش رفت گفت هوش از سرم پريد يه سالن بزرگتر كه كلي وسايل اسباب بازي ديگه و چند تا بچه كه منتظر نوبتشونن 

مثلا بزرگه روي صندلي نشسته و دارن رو دندونش كار ميكنن يه تبلت دستش دادن و يه گوشي هم كردن تو گوشش و داره فيلمي كه دوست داره رو ميبينه و اون يكي بچه با اسباب بازياي ديگه بازي ميكنه و هر بار هم كه صدا ميكننش مياد جلو يه قر كمر ميده دندونش رو نشون ميده دوباره ميره سر بازيش تا نوبتش بشه

اخر سر هم يه جعبه بزرگ پر خرده ريز كه ميتونن از توش يه يزي انتخاب كنن بردارن

كلا عاشق اينن هر روز برن اونجا هيچوقت هم صداشون در نيومد

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟