2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58207 بازدید | 1919 پست
خخخخخ بله بله بار اخرت باشه درباره گلی جان تاپیک بد میزنی😠😠😠

😒بازم میزنم باستا حالا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اووووف تازه تموم کردم صفحه هارو ماشالا مگه تو ونیلو امون میدین، عین تام وجری😂 من چیزی نگم بهتره چ ...

دیگهههه تو شروع نکن😂😂😂😂😂

منو نهال تازه تمومش کردیم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چپ نشه چشات😂😂😂😂 حالا من امتحان پسفردا رو چ کنم.همه جام تعطیله😣😣

سفارش بده بیارن برات کتابشو نمیشه؟🤔

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
🤔فقد واسه تبلیغ خمیر دندون مناسبه😂😂

واسه مسابقه برنده باش با همسرم که رفتیم دخترا خودشو واسش میکشتن 

اینقدر پشت در استدیو گریه میکردن که از نزدیک ببیننش ولی اجازه نمیدادن 

اووووف تازه تموم کردم صفحه هارو ماشالا مگه تو ونیلو امون میدین، عین تام وجری😂 من چیزی نگم بهتره چ ...

😂😂😂شیزی نداش اخه همش چرت و پرت گفتیم

ایششش چقد بدم میاد از بچه😒 من بچه بودم اصن صدام درنمیومد تو دندون پزشکی😂

شوهرم خوب حوصله ای داره خداوکیلی خیلی لی لی به لالاشون میزاره 

تو گوشیش یه عالمه بازی نصب کرده میده بازی کنن

کلا مهربونه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
واسه مسابقه برنده باش با همسرم که رفتیم دخترا خودشو واسش میکشتن  اینقدر پشت در استدیو گریه میک ...

😐انقد بدم میاد اییی چه وضعیه

بذارین این دهنه من وا نشه

😋باز کن ببینم 

نازنین توهم @_nilay    اجی بیا فقط انگار خودم و خودت فقط گلزاری هستیم😢😢😢

گلزار شوهر دوممه😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...