2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58207 بازدید | 1919 پست

اگه منم بگم نوید محمد زاده ثابت کرد با بی سلیقگی تمام در انتخاب لباس بازم میشه بازیگر خوبی بود میریزید سرم 😬😬😬😬😬😬😬

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃
خب حالاااا من میگم یه ساعت😂😂😂

😶😶یه ساعتم نشد هیسس

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من گفتم ی بدبختیم فقط نهالهههه حالا توهم اضاف شدی  😑😑😑😂😂

خب ديگه نميگم😁😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عبر فرض پشت و پناهت عزیزم😂😂😂😂😂😑😑

😬😬بیا صبت کنیم باهم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
مگه کسی گفت دوست داشته باش😠😠😠

😒😒نکبتو

خب ديگه نميگم😁😁

اورین 

تازه به احتمال زیاد شبم قراره با نیلای تاپیک بزنم خاطره دیدارمون رو بگم😍😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عشق تو رو میگه نهال امیرررر😂😂

ایششش

به کسی ربطی نداره کیو دوست داریم😑😑 ما اگه داریم اینشکل باهم حرف میزنیم چون یه اکیپ هستیم و اتف ...

خب تاپیک‌که میزنید اکیپتونو تگ‌‌کنید

نه اینکه با بی احترامی با بقیه حرف بزنید

نی نی سایت جای اکیپ نیست. تمام

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
اورین  تازه به احتمال زیاد شبم قراره با نیلای تاپیک بزنم خاطره دیدارمون رو بگم😍😍

ديدارتون با كي؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اگه منم بگم نوید محمد زاده ثابت کرد با بی سلیقگی تمام در انتخاب لباس بازم میشه بازیگر خوبی بود میریز ...

😂😂اون بازیگریش خوبه ولی خدایی تیپش..

توهم فقط گیررررر بده خب؟😠