2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
بلاخره سالن کنسرت پر شد یا نه😂😂😂🤣

کم بودن بازم😬😬

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهرته😅😅😅

اره😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

با نهال اين حرفارو نداريم ك😁😁😁

گناه داره خو استعداداش اینجوری نشکفته میمونه 🤣🤣🤣

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اونکه خوبه محمدرضا فروتن رو ندیدی؟؟؟؟واااای یعنی مسخره ستااااااا انگار داره فیلم بازی میکنه.دیکلمه م ...

خخخخ به نظر من ک هیچی داغون تر از این نیس  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
نزن تو ذوق بچه تو رو خدا 😐

گناه داره خو استعداداش اینجوری نشکفته میمونه 🤣🤣🤣

نهالم مث خودمه تو هيچي استعداد نداره 

فقط رياضي بلديم همينو بس

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اره😁

نازی بیا خواهر رو جم کن سه ساعته تو پی وی التماسش میکنم تاپیک درباره گلزار جون نزن گیررررر گیرررر میدهههه دیگهههه😠😠😠😠😠

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
مگهههه قول ندادی تاپیک نزنی😠😠😠