2789
عنوان

گلزار😬

58206 بازدید | 1919 پست

هایده اثبات کرد خوانندگی هیکل نمیخواد

سیاوش قمیشی اثبات کرد خوانندگی قیافه نمیخواد

تتلو اثبات کرد خوانندگی شعور نمیخواد  

محمدرضا گلزار اثبات کردن که خوانندگی صدا هم نمیخواد  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشتم درد ميكنه😑به جا تاپيك زدن كيسه اب گرم بردار بيار 

رسيدم خونه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

پخش زنده اجراشو دیدید؟  😅

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
پشتم درد ميكنه😑به جا تاپيك زدن كيسه اب گرم بردار بيار  رسيدم خونه

نزن تو ذوق بچه تو رو خدا 😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واقعا

بعد این دیگ هرکی از جاش پاشه خواننده میشه ببین کی گفتم😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!