2821
2789
عنوان

ی چیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 45 پست
بچه ها واقعا تو شبکه سه همچین اتفاقی افتاده من شنیدم ولی اصلا نمیتونم باور کن  

اره من خودم چند قسمت برنامه شو دیدم 

باید ببینی چه جوری حرف میزنه آخونده

میگفت هر مردی بتونه چند تا زن بگیره دمش گرم   

لعنتی اینقدر خوبی از کجا آورده ای؟آنقَدَر خوبی که خوبی هم نبود اینقدرها!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوورش چیز خورش کرده😑 البته یدوستا منم گیر داده بو میخام ولس شوهرم زن دوم بگیرم ،شوهرشم اول تارف و ...

میخواست شوهرش و امتحان کنه متاسفانه سربلند از امتحان بیرون نیومد

شوهرشم میخواست دوستت و امتحان کنه 

البته درمورد مورد دوم مردد هستم 

فقط لطف خدا
آره كسى كه شوهرشو نميخواد و مجبوره باهاش بمونه

ن بابا تریپ عاشقی برداشته بود انگار..میگه نمیخام اذیت شه شوهرم...😒🤢

کارشناسه گفت شما الان چون خودتون پر از احساس خوب مادر شدنید و مهربونیتون گل کرده میخاین شوهرتونم آرامش داشته باشه مثه شما..ولی اگ خودتونو تو اون موقعیت برترین و فک کنین الان شوهرتونم بااون خانوم میخاد بره بیرون.. اینجوری بیشتر بهم میریزین😕

وا😯🙄

از پریروز دارن همش همین داستانا رو میگن ،دارن شنیدن این حرفا رو عادی میکنن،اینقد این مطالبو نشر ندین،بزارین همونقدر ک زشت و کریه هست بمونه

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

همینا باعث میشن مردا حتی به این چیزا فک کنن

این فرهنگ بعدا جا میوفته که وقتی زنشون بچه خودشونو تو شکم داره ،برن نیازاشونو تامین کنن

چه جوووری راضی میشه شوهرش با یه خانوم دیگه بخوابه

اونم وقتی ازش بارداره

😒😤😤😡😡

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

اون خود شوهره بوده پیام داده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
تاپیک خیلی مشکوکه باید گزارش زده بشه بترکه😠 اصا واسه چی اومدی اینو اینجا گفتی؟؟؟؟؟؟؟

وااااا برام عجیب بود اومدم تعریف کردم...خودم شاخخخخ درآوردم...والا منم زنم با شوهرمم قهرم الان بیشتر دلم شور میزنه..مشکوکم کجا بود😲😠😒

دم اون کارشناس گرم . کدوم برنامه بود؟ چه ساعتی؟ 

شبکه خراسان رضوی بود...ی آقایی بود فامیلشو یادم نیس..شانسی دم ظهر ساعتا یازده دوازده زدم دیدم راجب خانواده ی سوالاش نگا کردم

خل تر از اونم داریم، زنی که سر زایمان به پزشکش گفته جفتشو براش نگه دارن! میکس کرده قاطی میوه ها و ک ...

شکیرا هم جفتشو داده بصورت کپسول در اوردن بعد خورده میگن برا افسردگی بعد از زایمان خوبه

تو مشهد من خیلی دیدم ما یکی از شهرای نزدیک مشهدیم خیلی میریم  ادمای مذهبی زیادی دیدم اونجا ک ا ...

من یه عمر مشهد زندگی کردم ندیدم..شما کجا دیدی؟؟

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز