2821
2789
عنوان

ی چیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 45 پست

شیرین عقل بوده😐😐😐ازاوناس ک پاهای شوهروتوتشت شیرمیشورن

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو مشهد من خیلی دیدم ما یکی از شهرای نزدیک مشهدیم خیلی میریم 

ادمای مذهبی زیادی دیدم اونجا ک این کارو کردن 5 6 نفر البته یکیشون بعد زایمان همسرشو ول کرد با زن صیغه ایش ازدواج کرد 

شوورش چیز خورش کرده😑

البته یدوستا منم گیر داده بو میخام ولس شوهرم زن دوم بگیرم ،شوهرشم اول تارف و اینا بعد بهش گفته بود برو واسم فلان دوستتو بگیر

دوستمو میگییییی

دختررو ک بلاک کرد هیچی ،الان نسبت به اسمش الرژی داره،پدره شوهررم دراورد😂😂🤣

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
دوباره بحث چند همسری شدوع شد ما زنا انگار خودمون دندمون می خاره هاااااا

ای بابا میگم زنه خودش همچینی گفته...ول کنین این چند همسری رو بابا...آدم جرعت نداره تاپیک بزنه ها...اصن مردی ک بد باشه جون ب جونش کنی همینه مردیم ک نخاره نمیخاره دیگ

ملت رد دادن حالا خوبه زنگ نزد به کارشناس برنامه شبکه ۳ (که ترویج چند همسری میکنه) وگرنه همون شب صی ...

بچه ها واقعا تو شبکه سه همچین اتفاقی افتاده من شنیدم ولی اصلا نمیتونم باور کن 

فقط لطف خدا
خل تر از اونم داریم، زنی که سر زایمان به پزشکش گفته جفتشو براش نگه دارن! میکس کرده قاطی میوه ها و ک ...

😳😳🤢🤢🤢🤢🤢

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

حیف نون . ایه ننگ زنیکه . فکر کرد عصر حجر ه خدیجه یافاطمه است بزار شوهرش ازدواج کنه. من شوهرم رابطمون بهتر شده تو بارداری اینا دیگه زنای ک ون گشادین

خدا رو دوست دارم چون دنیامو از اون دارم 😍دوست دارم خدا واسه همه چیز😘

تاپیک خیلی مشکوکه

باید گزارش زده بشه بترکه😠

اصا واسه چی اومدی اینو اینجا گفتی؟؟؟؟؟؟؟

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
شیرین عقل بوده😐😐😐ازاوناس ک پاهای شوهروتوتشت شیرمیشورن

بابا از اونام بدتره اونا برای این پای شوهرشون و تو شیر میشورن که مرده نره دنبال زن دیگه ای وگرنه تشت و میکنن تو حلق مرده 

فقط لطف خدا
تو مشهد من خیلی دیدم ما یکی از شهرای نزدیک مشهدیم خیلی میریم  ادمای مذهبی زیادی دیدم اونجا ک ا ...

منم مشهد والا از این گوه خوریا جایی ندیدم جز دهات اطراف

خدا رو دوست دارم چون دنیامو از اون دارم 😍دوست دارم خدا واسه همه چیز😘
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز