2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه زایمان سال ۹۲،یکی سال ۹۴ داشتم،تا رفتم بستریم کردن،بدون درد بدون انقباض.اصلا ان سی تی این چیزا ...

الان ان اس تی میگیرن نوار قلب جنینوو. من سه ماه پیش زایمان کردم با خونریزی رفته بودم بازم میگفتن درد نداری دو دل رودن برا بستری....ماما همراهم با اصرار بستریم کرد

من یه زایمان سال ۹۲،یکی سال ۹۴ داشتم،تا رفتم بستریم کردن،بدون درد بدون انقباض.اصلا ان سی تی این چیزا ...

زایمان دوم راحتتر بود؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
زایمان دوم راحتتر بود؟؟

سخت تر بود.همش به پرستار می گفتم میگن زایمان دوم راحت تره،کمتر طول میکشه،میگفت آره.

ولی بیشتر طول کشید،چون بیمارستانم عوض کرده بودم،خدمه ش،منو راه میبرد،کمکم میکرد،تحمل درد راحت تر بود.

سر بچه اولم از تخت میومدم پایین دعوا میکردن خیلی بهم سخت گذشت