2777
2789
عنوان

زبانبد برای بددهنی شوهرم

6545 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من توی زندگیم به مشکلی برخوردم شوهرم خیلی زود عصبی میشه منو میزنه بد دهن بخاطر بچه ام نمیتونم به جدایی فکر کنم اول توکلم برخدا ولی میخواستم بدونم کسی هست که بتونه کمکم کنه و دعای زبونبد و محبت بهم بگه انجام بده اگه کسی هم کارش اینه توروخدا کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم بد دهن بود ولی دست بزن نه. بعد با منم بد دهن نبودا کلا اخلاقش اینطوری بود. یه مدت محلش ندادم هر سری ایرادشو گرفتم گفتم این حرف زدنت بده. گفت به تو چه با تو نبودم که گفتم بدم میاد فردا بچه هم مثل تو میشه. خلاصه الان بهتره. 

دنیام بچه هام 🥰  
اره گلم

دوستای گلم بخدا شوهرمن با حرف متوجه نمیشه چون این ژن عصابنیت توی همه داداشش هاش هست شوهرم نمیگم خرجی میده خوبه وقتی عصبانی میشه جوابشم نمیدم فوش و بددهنی میکنه به پدر ومادرم درحالیکه من اینهمه احترام خانوادش دارم بخاطر دخترم دارم تحمل میکنم میخواستم واقعا بدونم کسی هست ک دعای زبونبد ومحبت بلد باشه بهم بگه بلاخره این راه هم امتحان کنم بخدا شرایطم خیلی بده کسی نمیتونه منو درک کنه😭😭

ممنونم عزیز دلم ایشالا جواب بگیرم 

جواب گرفتی عزیزم؟

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره