2777
2789
عنوان

کی مثل من بوده😔

507 بازدید | 24 پست

مادرشون رو تو سه ماهگی از دست دادن کی بی مادربزرگ شده

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

مادربزگم خون بالا میاره رفته بیمارستان😞‌داره میمیره

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

😢عزیزم علت فوت مادرت چی بود؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدر داشتم مادرهم داشتم از اون خوب خوشگلاش هم داشتم 

ولی هیچ وقت در حقم پدری مادری نکردن از هم جدا شدنو من گزاشتن پیش پدر بزرگ و مادر بزرگ پیرم عمرم هدر رفت خودوشن هم رفتن پی زندگیشون انگار که اصلا من وجود نداشتم از اول انگار که اونا منو نیاوردن به این دنیای پر از سختی 

هیچ وقت حلا لشون نمیکنم هیچ وقت 

منم بدون پدرمادر بزرگ شدم

پیش کی بزرگ شدی ؟ واااااای عززززیزم چه سخته 😭جایی که بزرگ شدی و دوس داری؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
من ۷ سالگی مادرمو ازدست دادم زیر دست نامادری بودم    

منم یادمه زن بابام چه بلاهایی سرمنو داداشم میارود فقدر ۵ سالم بود که اونم سرطان دراورد مرد اما هیچ وقت نمیبخشمش 

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
من پدر داشتم مادرهم داشتم از اون خوب خوشگلاش هم داشتم  ولی هیچ وقت در حقم پدری مادری نکردن از ...

وااااای الهی😭😭😭😭😭😭

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!