2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 137 پست
وای تو چیزها پیش پا افتاد گفتمت اگه بخدا بشینم سیر زندگیم بگم میگی ججور تحمل کردی 

شما هم دلت معلومه پر درده 

منم خیلی از ایناکشیدم 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما هم دلت معلومه پر درده  منم خیلی از ایناکشیدم

اره بخدا اولها جاریم انداختن جلو تو برو بگو جنگمون افتاد همشون رفتن پشتش مادرشوهرم با پرویی نشست جلو خانوادم به شوهرم گفت این جی داره چسبیدی بهش برو طلاقش بده

اره بخدا اولها جاریم انداختن جلو تو برو بگو جنگمون افتاد همشون رفتن پشتش مادرشوهرم با پرویی نشست جلو ...

من درخاست دوستی دادم عزیز دوست داشتی قبول کن 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
وای منم حس کنم ی نفر کنترل رندگیمو دسش گرفته دیوونه میشم

موبایلش خراب شد تعمیرش کرد خوب بعد اونبار خواست عکس نسونم بده بعد منم قایمکی رفتم تو واتس اپش فهمیدم خط منو سیو نکرده چون میدیرم خیلی فصول بود همش وصعیت منو چک میکرد چرا حالا چک نمیکنه فهمیدم خطم پاک کرده

بیچاره شوهرم اذیت میشه دخالت میکنن منم سر اون خالی میکنم بعدم دلم براش میسوزه...اونروز بما میگن خاله گلایه میکنه ک نمیان خونه ما ...من هیچی نگفتم فک کردن جوابی ندارم دوباره مامانش برگشت گفت خاله زنگ زده بود میگفت چرا نمیان دعوت نمیکنن منم د طاقت نیووردم برگشتم گفتم شما فک میکتید ما صب تا شب خونه عمه و خاله منیم یا اونارو دعوت میکنیم ن والا عیدم وقت نشد بریم خونشون...ینی دیگ هیچی نگفتنااا بعد شوهرم گفت ی پاگشا دعوت کردن خیال دارن ما کل خاندانو شام بدیم اخرش مامان و باباش برگشتن طرف ما😂😂😂

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
منم نمیترسم ازش دیگه مثلا با شوهرم رفتیم معازش به دوستش معرعی کرد گفت این پسرمه دختر نگفت اینم عروسم ...

توام ارزش قائل نشو بهشون اومدن خونت زیاد خودتو خوشحال نشون نده

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄