2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 137 پست
منم بخدا دوست ندارم مهمون ظرف بشوره  حتی خواهر و مادرمم نمیزارم

منم اصلا من دعوتشون کردم من دوس داشتم مهمانی بدم چرا مهمان باید طرف بشوره اته اصلا زشته اولا می خواستن از من کار بکشن میگفتن تو که مهمان نیستی

منم اصلا من دعوتشون کردم من دوس داشتم مهمانی بدم چرا مهمان باید طرف بشوره اته اصلا زشته اولا می خواس ...

اینا حربست😂😂😂من میرم خونشون پزیرایی نمیکنن میگن مگه مهمانی پاشو. خودت مثلا چایی بریز خب لامصب من روم نمیشه برم پا یخچال

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اینا حربست😂😂😂من میرم خونشون پزیرایی نمیکنن میگن مگه مهمانی پاشو. خودت مثلا چایی بریز خب لامصب من ...

اره به منم میگن منطورشون چیه بنظرت من متوجه نمیشم مثلا میگه خودت برو تو یخچال ولی من نمیرم

اره به منم میگن منطورشون چیه بنظرت من متوجه نمیشم مثلا میگه خودت برو تو یخچال ولی من نمیرم

هیچی منظورشون اینه ب ی ورمون ک اومدی چیزی میخای خودت بردار خونتم میایم خودمون همه جا سرک میکشیم

هیچی منظورشون اینه ب ی ورمون ک اومدی چیزی میخای خودت بردار خونتم میایم خودمون همه جا سرک میکشیم

مثلا پدرشوهرم میگه من دوسدارم میاد خونه ام مثلا بری تو یخچال خودت چیز برداری پدر شوهرم مثل زناس اخلاقش

من مامانم میاد خونه من بخدا ندیدم بدبخت بره تو کمد لباسم یا بگه چند تا از این کمدها مال تو مادرشوهرم اونبار میگفت جند تا کمد مال تو بعد چند روز بعد که دوباره اومد گفت لباس خونه ان همشون بگو به تو چه اخه

مثلا پدرشوهرم میگه من دوسدارم میاد خونه ام مثلا بری تو یخچال خودت چیز برداری پدر شوهرم مثل زناس اخلا ...

اوهو چه پدر. شوهری😂😂😂😂😂من ک مقاومت کردم رو. میکنم ب شوهرم میگم خونه من ک نیست تو برو بردار

من مامانم میاد خونه من بخدا ندیدم بدبخت بره تو کمد لباسم یا بگه چند تا از این کمدها مال تو مادرشوهرم ...

خدا صبرت بده