2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 137 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه مادرشوهرم دست ب سیاهو سفید نمیزنه شامشو میخوره میره میشینه رو مبل والا من با این کمردرد نمیتون ...

منم مادرشوهرم از راه سفر اومد شامش انداخت رو من منم به شوهرم گفتم نمیتونم خودش عدس برنج درست کرد مادرش هم طرفها رو شست وقتی نمیفهمن زن حامله یعنی چی باید همینکارشون کرد والا

شوهرم میگ بیان خودم درست میکنم

بذار درست کنه و تمام ظرفها و پذیرایی رو بنداز گردن خودش. تکون نخور حتی اگر دیدی داره خرابکاری میکنه عیب نداره. مامانش ببینه دهن پسرش سرویس شده دیگه بیخیال میشه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
منم مادرشوهرم از راه سفر اومد شامش انداخت رو من منم به شوهرم گفتم نمیتونم خودش عدس برنج درست کرد ماد ...

منم مادرشوهرم خونه ما پا درد. داره نمیتونه ی پله اشپزخونمو بیاد. بالا😂😂😂😂خونه جاریام قرقیه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
بذار درست کنه و تمام ظرفها و پذیرایی رو بنداز گردن خودش. تکون نخور حتی اگر دیدی داره خرابکاری میکنه ...

مادرشوهرم دید شوهرم داره طرف میشوره چند وقت پیش که اومد بود بعد اینجور کرد ماما بیام بشورمشون یعنی متو خراب کنه 

حالا میگه بچت ب دنیا اومد میخام بیام بمونم😑😑فک کن بیاد بخوره بخوابه مامان من جلوش خمو راست بشه پذی ...

مامانتم نکنه عزیزم 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود